Sram Omnium Crankset 48T 165mm Zilver

€ 259,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Sram Omnium Crankset 48T 165mm Zilver

  • Kettingblad materiaal: AL 7075-T6.
  • Arm Materiaal: 7050 Alloy.
  • Gewicht: 825g.
  • Arm lengtes: 165mm
  • 48 tanden.
  • Niet inclusief een GXP bottom bracket met externe lager cups.

Omschrijving

De allemans keuze voor straat en track prestaties. De nieuwe Omnium track crankset is de eerste externe bearing track crank ter wereld. Ontworpen voor world-class track racing, maar ook voor thuisgebruik als de ultime “fixie” crankset, de Omnium is gemaakt van het sterkste en stijfste alloy, 7050-T6.

Het volledige 5mm dikke 7075-T6 kettingblad is ontworpen voor gebruik met 1/2 x 1/8 kettingen. Terugkoppeling van testrijders laat zien dat zij aangeven dat dit de stijfste crank is waarmee ze ooit gereden hebben.

Over SRAM

Sram werd in 1987 opgericht met slechts één enkel product in hun assortiment; de beroemde Grip Shift , die voor het eerst werd geïntroduceerd voor gebruik op racefietsen. Later hebben ze dit systeem verwerkt in mountainbikes waardoor het merk enorm snel begon te groeien. Het verlangen naar vooruitgang en innovatie bracht Sram ertoe nog meer nieuwe systemen en componenten voor mountainbikes te introduceren. De grote sprong voorwaarts kwam toen Sram RockShox overnam; een van de meest erkende en prestigieuze mountainbikemerken.

Sram blijft altijd groeien en zich ontwikkelen en de volgende stap was dan ook om juist terug te keren naar de basis, naar waar het ooit begon. Het merk koos er voor om zich opnieuw te richten op producten voor racefietsen. Ze namen daarbij echter meer wielrenmerken over, zoals Zipp en Quarq en maakten een grote impact met de ontwikkeling van het innovatieve draadloze RED eTap crankset.

Reviews Sram Omnium Crankset 48T 165mm Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Crankstellen

Klanten die Sram Omnium Crankset 48T 165mm Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten