Miche Primato Xpress Crankset 48t 170mm JIS

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Primato Xpress Crankset 48t 170mm JIS

  • Materiaal: aluminium - CNC - forged.
  • Aangeraden bottom bracket: JIS 107 mm.
  • kettingblad BCD: 135mm.
  • Ergal 7075 4mm kettingblads.
  • Cranks: 170mm.
  • 48T * 1/8" CNC machined kettingblad.
  • Gewicht: 577 gr (46 tooth 170mm).

Omschrijving

De Miche Primato Xpress Crankset 48t 170mm JIS is een hoogwaardig product dat is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame crankset. Het materiaal van de crankset is aluminium dat is bewerkt met C C-technologie en gesmeed is. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur.

De crankset wordt aanbevolen voor gebruik met een JIS bottom bracket van 107 mm. Het kettingblad BCD is 135mm en is gemaakt van Ergal 7075 4mm kettingblads. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte overdracht van kracht van de pedalen naar de ketting en de achterwielen.

De Miche Primato Xpress Crankset heeft een lengte van 170mm en is voorzien van een 48T * 1/8" C C machined kettingblad. Het gewicht van de crankset is 577 gr (46 tooth 170mm), wat het een lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren maakt.

Al met al is de Miche Primato Xpress Crankset 48t 170mm JIS een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en duurzame crankset die zorgt voor een soepele en efficiënte overdracht van kracht van de pedalen naar de ketting en de achterwielen.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Primato Xpress Crankset 48t 170mm JIS

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Crankstellen

Klanten die Miche Primato Xpress Crankset 48t 170mm JIS kochten, kochten ook

Recent bekeken producten