Thousand Heritage Arctic Grey Fietshelm

€ 99,00 € 99,00

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Thousand Heritage Arctic Grey Fietshelm

  • Geïnspireerd door vintage motor designs.
  • Secret Poplock, waarmee je de helm kunt beveiligen met een hangslot.
  • Vegan leren riempjes
  • Geïntegreerd systeem voor nauwkeurige afstellen
  • One-Handes magnetische sluiting
  • 7 ventilatieopeningen, ademend
  • Ingebouwd laag profielvizier
  • Certificaties: CE EN1078, CPSC, ASTM F1492
  • Lichtgewicht: 410 g (s), 460 g (m) of 490 g (l)
  • Gratis vervanging in geval van een ongeval

Omschrijving

De Thousand Heritage helmen hebben dezelfde vintage look en feel als motorhelmen uit de jaren 50 en 60, dankzij de vorm en het kleurenpalet. Echter zijn de helmen volledig bijgewerkt met spectaculaire extra's zoals het Poplock Anti-Diefstal Systeem, waarmee je je helm met een hangslot kunt vastzetten. Daarbij komt ook de pinch-proof magnetische gesp en het afstelsysteem. De helmen zijn daarbij ook nog eens dier- en milieuvriendelijk. De leren riempjes zijn gemaakt van milieuvriendelijke microvezels en daarbij ook vegan.

En om het mooier te maken; Thousand levert gratis een nieuwe helm in het geval van een ongeval. Het gaat hier dan om een helm uit dezelfde of een lagere prijsklasse als de originele aankoop.

Over Thousand

"We noemen ons bedrijf 'Thousand' omdat we een belofte hebben gemaakt; we willen 1000 levens redden door helmen te maken die mensen echt willen dragen" (Gloria Hwang, oprichter)

"Voordat ik een Thousand helm probeerde, had ik nog nooit een helm gedragen. En ik gebruikte al langere tijd een fiets. Andere helmen waren te groot, niet charmant en zagen er te futuristisch uit. Totdat een vriend van mij overleed bij een fietsongeluk. Ik wist dat ik de bestaande reputatie van fietshelmen moest veranderen door er zelf een te ontwikkelen.

We ontvangen veel emails van mensen waarvan onze helmen hun hebben gered tijdens een val. Dit motiveert ons om nog harder te werken, zodat we nog meer mensen deze extra bescherming kunnen bieden.

Wij geloven dat wij fietsen veiliger kunnen maken, waardoor we kunnen bijdragen aan de fietscultuur, zodat mensen uiteindelijk gezonder en duurzamer gaan leven.

Reviews Thousand Heritage Arctic Grey Fietshelm

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietshelmen

Klanten die Thousand Heritage Arctic Grey Fietshelm kochten, kochten ook

Recent bekeken producten