WTB ThickSlick Band 700x25c Wit

€ 28,95 € 22,95

Bespaar 21% (-€ 6,00)

48-72hrs

Specificaties WTB ThickSlick Band 700x25c Wit

  • Tweemaal de bescherming van een standaard rubberen band.
  • De ThickSlick is ontworpen om de zwaarste stedelijke elementen te weerstaan.
  • Met de Urban Armor behuizing en DuraStrip in de Elite uitgave, concurreert de ThickSlick met de sterkste urban banden in de markt.
  • Kleur: Wit.
  • Gewicht: 445gr.
  • Maten: 700 x 25C.

Omschrijving

De WTB ThickSlick Band 700x25c Wit is een band die twee keer zoveel bescherming biedt als een standaard rubberen band. Deze band is speciaal ontworpen om de zwaarste stedelijke elementen te weerstaan en is daarom perfect voor gebruik in de stad.

De ThickSlick is voorzien van de Urban Armor behuizing en DuraStrip in de Elite uitgave, waardoor deze band kan concurreren met de sterkste urban banden op de markt. Dit maakt de ThickSlick een betrouwbare keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een band die bestand is tegen de ruwe omstandigheden van de stad.

De WTB ThickSlick Band 700x25c Wit heeft een gewicht van 445 gram en is verkrijgbaar in de kleur wit. Met een maat van 700 x 25C past deze band op de meeste stadsfietsen en is het een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzame en betrouwbare band voor dagelijks gebruik.

Over WTB

WTB is een merk van hoogwaardige fietsonderdelen. De producten omvatten banden, zadels en sturen die zijn ontworpen en vervaardigd met tientallen jaren ervaring in de wielerwereld. De meest veeleisende fietsers vertrouwen op WTB dankzij de duurzaamheid en prestaties van zijn producten, waardoor ze ideaal zijn voor het moeilijkste terrein. Als je je fietservaring wilt verbeteren, zijn WTB-componenten een uitstekende optie.

Reviews WTB ThickSlick Band 700x25c Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die WTB ThickSlick Band 700x25c Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten