WTB ThickSlick Sport Band 700c Zwart

€ 35,00 € 28,95

Bespaar 17% (-€ 6,05)

48-72hrs

Specificaties WTB ThickSlick Sport Band 700c Zwart

  • Tweemaal de bescherming van een standaard rubberen band.
  • De ThickSlick is ontworpen om de zwaarste stedelijke elementen te weerstaan.
  • Met de Urban Armor behuizing en DuraStrip in de Elite uitgave, concurreert de ThickSlick met de sterkste urban banden in de markt.
  • Kleur: Zwart.
  • Gewicht: 405gr (700x28c).
  • Maten: 700 x 23c, 700 x 25C en 700 x 28C.

Omschrijving

De WTB ThickSlick Sport Band 700c Zwart is een band die twee keer zoveel bescherming biedt als een standaard rubberen band. Deze band is ontworpen om de zwaarste stedelijke elementen te weerstaan en is daarom perfect voor gebruik in de stad. Met de Urban Armor behuizing en DuraStrip in de Elite uitgave, concurreert de ThickSlick met de sterkste urban banden in de markt.

Deze band is verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een gewicht van 405 gram (700x28c). De ThickSlick is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk 700 x 23c, 700 x 25C en 700 x 28C. Hierdoor is er voor iedere fietser een geschikte maat beschikbaar.

Als je op zoek bent naar een band die geschikt is voor gebruik in de stad en die je de nodige bescherming biedt, dan is de WTB ThickSlick Sport Band 700c Zwart zeker een goede keuze. Deze band is duurzaam en betrouwbaar en zal je niet teleurstellen tijdens je dagelijkse fietstochten door de stad.

Over WTB

WTB is een merk van hoogwaardige fietsonderdelen. De producten omvatten banden, zadels en sturen die zijn ontworpen en vervaardigd met tientallen jaren ervaring in de wielerwereld. De meest veeleisende fietsers vertrouwen op WTB dankzij de duurzaamheid en prestaties van zijn producten, waardoor ze ideaal zijn voor het moeilijkste terrein. Als je je fietservaring wilt verbeteren, zijn WTB-componenten een uitstekende optie.

Reviews WTB ThickSlick Sport Band 700c Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die WTB ThickSlick Sport Band 700c Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten