Gurpil Excel Wiel met terugtraprem - Zilver

€ 67,25 € 49,99

Bespaar 26% (-€ 17,26)

1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Gurpil Excel Wiel met terugtraprem - Zilver

 • Velg: Aluminium 622x18 en 36Holes.
 • naaf: Histop met terugtrap rem en 18T.
 • Zonder machinale remrand.
 • 12-622 (700C).
 • zilver Inox Spaken.

Omschrijving

De Gurpil Excel Wiel met terugtraprem Zilver is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare set wielen voor zijn of haar fiets. De velgen van deze wielen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en hebben een afmeting van 622x18 en 36 spaakgaten. Dit zorgt voor een stevige en duurzame set wielen die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Een ander belangrijk kenmerk van deze wielen is de Histop naaf met terugtraprem en 18T. Dit zorgt voor een veilige en gemakkelijke remervaring en maakt deze wielen een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik. Bovendien zijn deze wielen voorzien van zilveren inox spaken die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een mooie uitstraling hebben.

De Gurpil Excel Wiel met terugtraprem Zilver heeft een afmeting van 12-622 (700C) en is geschikt voor de meeste fietsen. Let er echter wel op dat deze wielen niet zijn voorzien van een machinale remrand, dus houd hier rekening mee bij het maken van je keuze. Over het algemeen is deze set wielen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en duurzame wielen voor zijn of haar fiets.

Over Gurpil

Gevestigd in Deba, Guipúzcoa, en met een ervaring van meer dan 30 jaar in de wereld van de distributie van fietsonderdelen en dus met een diepgaande kennis van de markt, produceert Gurpil complete wielen en onderdelen voor elk type fiets.

Van chromen naven met een vintage look voor klassieke fietswielen tot tandwielen met 12 kronen voor mountainbikes, tot high-performance carbonwielen voor racefietsen.

Als je een fiets vanaf nul in elkaar zet, of als je een reserveonderdeel nodig hebt met een beperkte prijs maar met een contrasterende kwaliteit, dan is Gurpil uw beste optie.

Reviews Gurpil Excel Wiel met terugtraprem - Zilver

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. vincent.frottin

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Nikkel en gemakkelijk aan te passen, zelfs op oude fietsen met een hartafstand van 13cm

Andere producten van Terugtraprem wielen

Klanten die Gurpil Excel Wiel met terugtraprem - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten