Weinmann DP18 Wiel met terugtraprem 2 Speeds - Zwart

€ 149,95

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Wiel met terugtraprem 2 Speeds - Zwart

  • Velg: 622x14, 30mm profiel / 700C.
  • Hub: Sturmey Archer S2C met 2 versnellingen (interne versnelling met terugtraprem).
  • EN goedgekeurde terugtraprem.
  • Klassieke twee versnellingen. Werkt door terugtrappen met de pedalen.
  • Zonder machinale remrand.
  • Zwarte inox spaken.
  • Gewicht: 2.5 Kg.

Omschrijving

De Weinmann DP18 Wiel met terugtraprem 2 Speeds Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame wielset. De velg heeft een afmeting van 622x14 en een profiel van 30mm, wat zorgt voor een goede grip op de weg en een comfortabele rit. De zwarte inox spaken geven de wielset een strakke en moderne uitstraling.

De hub van de wielset is voorzien van de Sturmey Archer S2C met 2 versnellingen, wat betekent dat je kunt schakelen door terug te trappen met de pedalen. Dit maakt het schakelen zeer eenvoudig en intuïtief. De terugtraprem is EN goedgekeurd, wat betekent dat deze voldoet aan de Europese veiligheidsnormen.

De Weinmann DP18 Wiel met terugtraprem 2 Speeds Zwart is een klassieke wielset die geschikt is voor dagelijks gebruik. Het ontbreken van een machinale remrand zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling. Met een gewicht van slechts 2,5 kg is deze wielset ook nog eens zeer licht en gemakkelijk te hanteren.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Wiel met terugtraprem 2 Speeds - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Terugtraprem wielen

Klanten die Weinmann DP18 Wiel met terugtraprem 2 Speeds - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten