Teny Rim Tri Spoke Fixed Gear Voorwiel - Zwart

€ 189,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Teny Rim Tri Spoke Fixed Gear Voorwiel - Zwart

  • Maat: 12-622 (700C).
  • Band met drie spaken gemaakt van een legering van aluminum en magnesium.
  • Gesloten lagers.
  • As: 3/8x100x140.
  • Gewicht: 1,5Kg.

Omschrijving

De Teny Rim Tri Spoke Fixed Gear Voorwiel Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een wiel met een uniek ontwerp en uitstekende prestaties. Dit wiel heeft een maat van 12-622 (700C) en is voorzien van een band met drie spaken gemaakt van een legering van aluminium en magnesium. Dit zorgt voor een lichtgewicht wiel dat gemakkelijk te manoeuvreren is.

Daarnaast is het Teny Rim Tri Spoke Fixed Gear Voorwiel Zwart voorzien van gesloten lagers, wat zorgt voor een soepele en efficiënte rit. De as heeft een afmeting van 3/8x100x140 en het wiel heeft een gewicht van slechts 1,5 kg. Dit maakt het wiel ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en wendbaar wiel dat gemakkelijk te hanteren is.

Al met al is de Teny Rim Tri Spoke Fixed Gear Voorwiel Zwart een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een wiel met een uniek ontwerp en uitstekende prestaties. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint met fietsen, dit wiel zal je zeker niet teleurstellen.

Over Teny Rim

Teny Rim is een toonaangevend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in Taiwan in 1997. Sinds de oprichting heeft het merk zich gespecialiseerd in de productie van carbon en lichtmetalen aluminium velgen voor fietsen, waarbij hoogwaardige en hoogwaardige producten worden aangeboden voor fietsers van alle disciplines.

Met een toewijding aan uitmuntendheid en innovatie heeft Teny Rim erkenning gekregen voor zijn hoogwaardige velgen, ontworpen om de perfecte combinatie van lichtgewicht, kracht en aerodynamica te bieden. Hun velgen worden gebruikt door professionele en amateurwielrenners in wedstrijden en trainingssessies over de hele wereld, wat hun betrouwbaarheid en duurzaamheid aantoont.

Reviews Teny Rim Tri Spoke Fixed Gear Voorwiel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Teny Rim Tri Spoke Fixed Gear Voorwiel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten