Taya Mezzo Ketting - Rood

€ 29,99
1 Review
100% of 100

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Taya Mezzo Ketting - Rood

 • Half- Link opvallend design en eenvoudige aanpassing.
 • Asymmetrische vorm voor het strakhouden van tandwielen
 • Hoge weerstand en duurzaamheid.
 • 1/2" * 1/8".
 • Teflon paint.
 • 105 schakels.
 • Hoge treksterkte 1030kg.
 • ISO-9633.

Omschrijving

De Taya Mezzo Ketting in het rood is een opvallend ontworpen ketting die gemakkelijk aan te passen is dankzij de half-link. De asymmetrische vorm zorgt ervoor dat de tandwielen strak blijven zitten. Deze ketting heeft een hoge weerstand en duurzaamheid, waardoor hij lang meegaat. De ketting heeft een afmeting van 1/2" * 1/8" en is voorzien van Teflon paint. Met 105 schakels en een hoge treksterkte van 1030kg voldoet deze ketting aan de ISO-9633 norm.

De Taya Mezzo Ketting is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een ketting die niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens goed uitziet. De rode kleur geeft de ketting een opvallende uitstraling en de half-link maakt het gemakkelijk om de ketting aan te passen aan de gewenste lengte. Dankzij de hoge weerstand en duurzaamheid is deze ketting geschikt voor intensief gebruik.

Als je op zoek bent naar een ketting die betrouwbaar is en er ook nog eens goed uitziet, dan is de Taya Mezzo Ketting in het rood een uitstekende keuze. Met zijn opvallende design, hoge weerstand en duurzaamheid is deze ketting geschikt voor zowel recreatieve als professionele fietsers.

Over Taya

Taya is een toonaangevend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1969 in Taiwan. Oorspronkelijk afkomstig uit dit land dat bekend staat om zijn uitmuntendheid in de fietsindustrie, heeft Taya zichzelf gevestigd als een van de toonaangevende fabrikanten van fietskettingen.

Met meer dan vijf decennia aan ervaring heeft Taya een solide reputatie opgebouwd vanwege haar toewijding aan kwaliteit en innovatie in kettingproductie. De producten zijn nauwkeurig ontworpen en gemaakt met de beste materialen om optimale prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid te bieden in alle soorten omstandigheden en terreinen.

Reviews Taya Mezzo Ketting - Rood

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. philseven03

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Uitstekende kleur en kwaliteit van…

  uitzonderlijke kleur- en productkwaliteit

Klanten die Taya Mezzo Ketting - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten