Taya Mezzo Ketting - Groen

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Taya Mezzo Ketting - Groen

  • Opvallend design met halve schakels en eenvoudige aanpasbaar.
  • Asymmetrische vorm voor het strakhouden van tandwielen
  • Hoge weerstand en duurzaamheid.
  • 1/2" * 1/8".
  • Teflon verf.
  • 105 schakels.
  • Hoge treksterkte 1030kg.
  • ISO-9633.

Omschrijving

De Taya Mezzo Ketting in het groen heeft een opvallend design met halve schakels en is eenvoudig aanpasbaar. De asymmetrische vorm zorgt ervoor dat de tandwielen strak blijven. Deze ketting heeft een hoge weerstand en duurzaamheid, waardoor hij lang meegaat. De ketting heeft een afmeting van 1/2" * 1/8" en is voorzien van Teflon verf. Met 105 schakels en een hoge treksterkte van 1030kg voldoet deze ketting aan de ISO-9633 norm.

De Taya Mezzo Ketting is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een ketting die lang meegaat en goed presteert. De ketting is geschikt voor verschillende soorten fietsen en kan gemakkelijk worden aangepast aan de gewenste lengte. Dankzij de hoge treksterkte en duurzaamheid is deze ketting bestand tegen intensief gebruik en zware belasting.

Met zijn opvallende design en groene kleur is de Taya Mezzo Ketting ook nog eens een mooie toevoeging aan elke fiets. Of je nu een fanatieke wielrenner bent of gewoon af en toe een ritje maakt, deze ketting is een betrouwbare keuze die je niet teleur zal stellen.

Over Taya

Taya is een toonaangevend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1969 in Taiwan. Oorspronkelijk afkomstig uit dit land dat bekend staat om zijn uitmuntendheid in de fietsindustrie, heeft Taya zichzelf gevestigd als een van de toonaangevende fabrikanten van fietskettingen.

Met meer dan vijf decennia aan ervaring heeft Taya een solide reputatie opgebouwd vanwege haar toewijding aan kwaliteit en innovatie in kettingproductie. De producten zijn nauwkeurig ontworpen en gemaakt met de beste materialen om optimale prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid te bieden in alle soorten omstandigheden en terreinen.

Reviews Taya Mezzo Ketting - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Taya Mezzo Ketting - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten