Taya 410H Ketting - Zilver

48-72hrs

Specificaties Taya 410H Ketting - Zilver

  • Kleur: Zilver. Hoge weerstand en duurzaamheid. 1/2" * 1/8". Teflon verf. 112 schakels. Hoge treksterkte 1030kg. ISO-9633.

Omschrijving

De Taya 410H Ketting in zilver is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een ketting met hoge weerstand en duurzaamheid. Deze ketting heeft een 1/2" * 1/8" formaat en is voorzien van Teflon verf voor extra bescherming tegen slijtage en corrosie.

Met 112 schakels biedt deze ketting voldoende lengte voor de meeste fietsen en heeft het een hoge treksterkte van 1030kg. Dit maakt het een betrouwbare keuze voor zowel recreatieve als professionele fietsers.

De Taya 410H Ketting voldoet aan de ISO-9633 normen en is een geweldige optie voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardige ketting die lang meegaat en betrouwbaar is.

Over Taya

Taya is een toonaangevend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1969 in Taiwan. Oorspronkelijk afkomstig uit dit land dat bekend staat om zijn uitmuntendheid in de fietsindustrie, heeft Taya zichzelf gevestigd als een van de toonaangevende fabrikanten van fietskettingen.

Met meer dan vijf decennia aan ervaring heeft Taya een solide reputatie opgebouwd vanwege haar toewijding aan kwaliteit en innovatie in kettingproductie. De producten zijn nauwkeurig ontworpen en gemaakt met de beste materialen om optimale prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid te bieden in alle soorten omstandigheden en terreinen.

Reviews Taya 410H Ketting - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Taya 410H Ketting - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten