Taya 410H Ketting - Blauw

48-72hrs

Specificaties Taya 410H Ketting - Blauw

  • Kleur: Blauw.
  • Hoge weerstand en duurzaamheid.
  • 1/2" * 1/8".
  • Teflon paint.
  • 112 schakels.
  • Hoge treksterkte 1030kg.
  • ISO-9633.

Omschrijving

De Taya 410H Ketting in het blauw is een hoogwaardig product dat perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een ketting met hoge weerstand en duurzaamheid. Deze ketting is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

De ketting heeft een 1/2" * 1/8" formaat en is voorzien van Teflon paint, wat zorgt voor een soepele werking en een lange levensduur. Met 112 schakels biedt deze ketting voldoende lengte voor de meeste fietsen en is hij geschikt voor verschillende soorten fietsen, waaronder racefietsen en mountainbikes.

Met een hoge treksterkte van 1030kg en ISO-9633 certificering, is deze ketting een betrouwbare keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een product van hoge kwaliteit. Of je nu een professionele fietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare ketting voor dagelijks gebruik, de Taya 410H Ketting in het blauw is een uitstekende keuze.

Over Taya

Taya is een toonaangevend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1969 in Taiwan. Oorspronkelijk afkomstig uit dit land dat bekend staat om zijn uitmuntendheid in de fietsindustrie, heeft Taya zichzelf gevestigd als een van de toonaangevende fabrikanten van fietskettingen.

Met meer dan vijf decennia aan ervaring heeft Taya een solide reputatie opgebouwd vanwege haar toewijding aan kwaliteit en innovatie in kettingproductie. De producten zijn nauwkeurig ontworpen en gemaakt met de beste materialen om optimale prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid te bieden in alle soorten omstandigheden en terreinen.

Reviews Taya 410H Ketting - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Taya 410H Ketting - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten