Stickerkit Tape 001

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Stickerkit Tape 001

  • Fix your Bike is een stickerkit ontwerpen door Tagmi om je fiets te customizen. Meer vele grafische patronen om uit te kiezen, is er altijd een passend ontwerp voor jouw stijl.
  • Elke kit bevat 7 custom ontworpen grafische designs geprint op een special plymeric film. Dit materiaal is meer dan een simpele sticker, het is bestendig tegen water, uv straling en schuring en kan tot 5 jaar meegaan.
  • Met alleen een liniaal en mes kan iedereen Tagmi´s eenvoudige instructies volgen om de grafische sticker aan te brengen.
  • Om meerdere Fix your Bike kits te gebruiken of om de fiets in zijn originele staat terug te brengen, kun je makkelijk de sticker verwijderen. Je hebt alleen een föhn nodig en er zullen verder geen resten achterblijven.
  • Elk seizoen zal de bestaande collectie vervangen worden door een serie nieuwe grafische ontwerpen. Gemaakt in Italië.

Omschrijving

Fix your Bike is een stickerkit ontworpen door Tagmi om je fiets te customizen. Met vele grafische patronen om uit te kiezen, is er altijd een passend ontwerp voor jouw stijl. De kit bevat 7 custom ontworpen grafische designs geprint op een special plymeric film. Dit materiaal is meer dan een simpele sticker, het is bestendig tegen water, uv straling en schuring en kan tot 5 jaar meegaan.

Met alleen een liniaal en mes kan iedereen Tagmi´s eenvoudige instructies volgen om de grafische sticker aan te brengen. Om meerdere Fix your Bike kits te gebruiken of om de fiets in zijn originele staat terug te brengen, kun je makkelijk de sticker verwijderen. Je hebt alleen een föhn nodig en er zullen verder geen resten achterblijven.

Elk seizoen zal de bestaande collectie vervangen worden door een serie nieuwe grafische ontwerpen. Gemaakt in Italië, is deze stickerkit een geweldige manier om je fiets te personaliseren en een unieke uitstraling te geven.

Reviews Stickerkit Tape 001

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Stickerkit Tape 001 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten