Tacx Zadelklem Drinkbushouder

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Tacx Zadelklem Drinkbushouder

  • Materiaal: PVC van hoge kwaliteit.
  • De hoek en hoogte van de klem zijn aanpasbaar.
  • Aan te passen voor1 of 2 drinkbushouders.
  • Inclusief alle vijzen om te bevestigen aan het zadel.
  • Gewicht: 165 gr.
  • De drinkbus en de houder zijn niet meegeleverd.

Omschrijving

De Tacx Zadelklem Drinkbushouder is een handige accessoire voor elke fietser die graag zijn of haar drinkfles binnen handbereik wil hebben tijdens het fietsen. De houder is gemaakt van hoogwaardig PVC en is zeer duurzaam en stevig. De hoek en hoogte van de klem zijn aanpasbaar, zodat je de drinkbushouder precies kunt afstellen op jouw persoonlijke voorkeuren.

De Tacx Zadelklem Drinkbushouder is geschikt voor 1 of 2 drinkbushouders en wordt geleverd inclusief alle vijzen die je nodig hebt om hem aan het zadel te bevestigen. Het gewicht van de houder is slechts 165 gram, dus je merkt nauwelijks dat hij er zit.

Houd er wel rekening mee dat de drinkbus en de houder niet meegeleverd worden. Deze kun je echter gemakkelijk apart aanschaffen en in de houder plaatsen. Met de Tacx Zadelklem Drinkbushouder heb je altijd je drinkfles binnen handbereik tijdens het fietsen, zodat je optimaal gehydrateerd blijft en je prestaties op de fiets kunt verbeteren.

Over Tacx

De firma Tacx begon in 1957 als een eenvoudige fietsenhandel en is sindsdien uitgegroeid tot een innovatieve onderneming met een grote passie voor de wielersport. Oprichter Koos Tacx heeft, samen met zijn familie en medewerkers, bereikt dat de naam Tacx een wereldwijd A-merk is geworden, dat garant staat voor kwaliteit. De Tacx trainers worden gebruikt door ’s werelds beste Pro Teams en zijn inmiddels een trainingsmaatje van vele profs, amateurs en sportieve toerfietsers.

Tacx staat midden in de wielerwereld en weet waar en wanneer er behoeftes ontstaan en welke oplossingen worden gevraagd. De passie voor de sport is bij Tacx de sleutel tot succesvol ondernemen. De drive om voortdurend te willen vernieuwen is typerend voor het bedrijf. Wie je ook spreekt bij Tacx, iedereen heeft hart voor de wielersport én voor de producten van Tacx.

Reviews Tacx Zadelklem Drinkbushouder

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Bidonhouders

Klanten die Tacx Zadelklem Drinkbushouder kochten, kochten ook

Recent bekeken producten