Sturmey Archer 44t Crankset - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Sturmey Archer 44t Crankset - Zwart

  • 7045 aluminum solid dish met 44 tanden.
  • Aanbevolen bottom bracket: 107mm.
  • Lengte: 170mm.
  • B.C.D. 130mm.
  • Schroeven niet meegeleverd.
  • Voor strings van 1/8".
  • Gewicht: 776 gr.
  • Kettinglijn 45mm.

Omschrijving

De Sturmey Archer 44t Crankset is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame crankset. Deze crankset is gemaakt van 7045 aluminium en heeft een solide schijf met 44 tanden, wat zorgt voor een soepele en efficiënte overbrenging van kracht van de pedalen naar de ketting.

Deze crankset wordt aanbevolen voor gebruik met een bottom bracket van 107mm en heeft een lengte van 170mm. De B.C.D. van deze crankset is 130mm en de schroeven worden niet meegeleverd. De crankset is geschikt voor strings van 1/8" en heeft een gewicht van 776 gram. De kettinglijn van deze crankset is 45mm.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige crankset die betrouwbaar en duurzaam is, dan is de Sturmey Archer 44t Crankset een uitstekende keuze. Met zijn solide constructie en efficiënte overbrenging van kracht, zal deze crankset je helpen om het meeste uit je fietsprestaties te halen.

Over Sturmey Archer

In 1888 kocht de heer Frank Bowden een fietsfabriek in Raleigh Street, Nottingham, England. Hij werd vervolgens benaderd door Henry Sturmey, een journalist en door de ingenieur James Archer. Bieden ohadden idees over het ontwerp van een 3 versnellingen naaf en in 1902 resulteerde dit in wereld´s eerste patent voor een 3 versnellingen internal gear naaf. Tegenwoordig gaat de traditie verder met Sturmey Archer's huidige productrange.

Reviews Sturmey Archer 44t Crankset - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Crankstellen

Klanten die Sturmey Archer 44t Crankset - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten