Sturmey Archer S-RF3 Vrijloop Achternaaf 3V 36 Gaats

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Sturmey Archer S-RF3 Vrijloop Achternaaf 3V 36 Gaats

  • Drie versnellingen naaf zonder rem (freewheel).
  • Classic 3 speed gear Aandrijving of 177%.
  • Met high polish hubshell.

Omschrijving

De Sturmey Archer S-RF3 Vrijloop Achternaaf 3V 36 Gaats is een hoogwaardige naaf voor fietsen die op zoek zijn naar een soepele en betrouwbare versnelling. Deze naaf heeft drie versnellingen en is ontworpen zonder rem (freewheel), waardoor het een uitstekende keuze is voor fietsers die op zoek zijn naar een minimalistische en eenvoudige oplossing.

De Classic 3 speed gear Aandrijving van deze naaf biedt een verhouding van 177%, wat betekent dat je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende versnellingen om de juiste snelheid te vinden voor elke situatie. Of je nu op een vlakke weg rijdt of een steile heuvel beklimt, deze naaf biedt de perfecte balans tussen snelheid en kracht.

De Sturmey Archer S-RF3 Vrijloop Achternaaf 3V 36 Gaats heeft ook een high polish hubshell, wat betekent dat het er niet alleen geweldig uitziet, maar ook duurzaam en bestand is tegen slijtage en scheuren. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige naaf die betrouwbaarheid en prestaties biedt, dan is dit de perfecte keuze voor jou.

Over Sturmey Archer

In 1888 kocht de heer Frank Bowden een fietsfabriek in Raleigh Street, Nottingham, England. Hij werd vervolgens benaderd door Henry Sturmey, een journalist en door de ingenieur James Archer. Bieden ohadden idees over het ontwerp van een 3 versnellingen naaf en in 1902 resulteerde dit in wereld´s eerste patent voor een 3 versnellingen internal gear naaf. Tegenwoordig gaat de traditie verder met Sturmey Archer's huidige productrange.

Reviews Sturmey Archer S-RF3 Vrijloop Achternaaf 3V 36 Gaats

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Sturmey Archer S-RF3 Vrijloop Achternaaf 3V 36 Gaats kochten, kochten ook

Recent bekeken producten