Stronglight Semi Geïntegreerd Balhoofd

€ 20,30 € 16,99

Bespaar 16% (-€ 3,31)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Stronglight Semi Geïntegreerd Balhoofd

  • Aluminium 7075 CNC.
  • Annular bearings; 45°x45°.
  • Maat: 1"1/8-1"1/8 44 mm (+/- 0.1 mm) inner diameter; 50 mm external diameter; Stack.
  • Hoogte: 12,9mm.
  • Gemaakt in Frankrijk.

Omschrijving

De Stronglight Semi Geïntegreerd Balhoofd is een hoogwaardig product dat is ontworpen voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Dit balhoofd is gemaakt van hoogwaardig aluminium 7075 CNC en is voorzien van annulaire lagers met een hoek van 45°x45°. Dit zorgt voor een soepele en stabiele werking van het balhoofd, wat essentieel is voor een veilige en comfortabele rit.

De maat van dit balhoofd is 1"1/8-1"1/8 44 mm (+/- 0.1 mm) binnendiameter en 50 mm buitendiameter. Het heeft ook een stack-hoogte van 12,9 mm, wat betekent dat het perfect is voor de meeste fietsen. Dit balhoofd is gemaakt in Frankrijk en is van hoge kwaliteit, wat betekent dat het lang meegaat en bestand is tegen slijtage en scheuren.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en duurzaam balhoofd voor je fiets, dan is de Stronglight Semi Geïntegreerd Balhoofd de perfecte keuze. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan, wat betekent dat je er jarenlang plezier van zult hebben. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil dat dit balhoofd kan maken voor je fietservaring!

Reviews Stronglight Semi Geïntegreerd Balhoofd

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Stronglight Semi Geïntegreerd Balhoofd kochten, kochten ook

Recent bekeken producten