Stickerkit Stripe 002

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Stickerkit Stripe 002

  • Fix your Bike is een stickerkit ontwerpen door Tagmi om je fiets te customizen. Meer vele grafische patronen om uit te kiezen, is er altijd een passend ontwerp voor jouw stijl.
  • Elke kit bevat 7 custom ontworpen grafische designs geprint op een special plymeric film. Dit materiaal is meer dan een simpele sticker, het is bestendig tegen water, uv straling en schuring en kan tot 5 jaar meegaan.
  • Met alleen een liniaal en mes kan iedereen Tagmi´s eenvoudige instructies volgen om de grafische sticker aan te brengen.
  • Om meerdere Fix your Bike kits te gebruiken of om de fiets in zijn originele staat terug te brengen, kun je makkelijk de sticker verwijderen. Je hebt alleen een föhn nodig en er zullen verder geen resten achterblijven.
  • Elk seizoen zal de bestaande collectie vervangen worden door een serie nieuwe grafische ontwerpen. Gemaakt in Italië.

Omschrijving

De Stickerkit Stripe 002 is een geweldige manier om je fiets te personaliseren. Deze stickerkit is ontworpen door Tagmi en biedt een breed scala aan grafische patronen om uit te kiezen, zodat je altijd een ontwerp kunt vinden dat bij jouw stijl past.

De kit bevat zeven op maat ontworpen grafische designs die zijn afgedrukt op een speciale polymeerfilm. Dit materiaal is veel meer dan een gewone sticker, het is bestand tegen water, UV-straling en slijtage en kan tot vijf jaar meegaan.

Met de eenvoudige instructies van Tagmi en een liniaal en mes kun je de grafische sticker gemakkelijk aanbrengen. En als je de sticker wilt verwijderen of meerdere kits wilt gebruiken, kun je dit eenvoudig doen met behulp van een föhn zonder dat er resten achterblijven.

De collectie van Tagmi wordt elk seizoen vernieuwd met nieuwe grafische ontwerpen. Deze stickerkit is gemaakt in Italië en is een geweldige manier om je fiets te personaliseren en een unieke uitstraling te geven.

Reviews Stickerkit Stripe 002

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Stickerkit Stripe 002 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten