Stickerkit Check 003

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Stickerkit Check 003

  • Fix your Bike is een stickerkit ontwerpen door Tagmi om je fiets te customizen. Meer vele grafische patronen om uit te kiezen, is er altijd een passend ontwerp voor jouw stijl.
  • Elke kit bevat 7 custom ontworpen grafische designs geprint op een special plymeric film. Dit materiaal is meer dan een simpele sticker, het is bestendig tegen water, uv straling en schuring en kan tot 5 jaar meegaan.
  • Met alleen een liniaal en mes kan iedereen Tagmi´s eenvoudige instructies volgen om de grafische sticker aan te brengen.
  • TOm meerdere Fix your Bike kits te gebruiken of om de fiets in zijn originele staat terug te brengen, kun je makkelijk de sticker verwijderen. Je hebt alleen een föhn nodig en er zullen verder geen resten achterblijven.
  • Elk seizoen zal de bestaande collectie vervangen worden door een serie nieuwe grafische ontwerpen. Gemaakt in Italië.

Omschrijving

Stickerkit Check 003 is een geweldige manier om je fiets te personaliseren. Deze stickerkit is ontworpen door Tagmi en biedt een breed scala aan grafische patronen om uit te kiezen, zodat je altijd een ontwerp kunt vinden dat bij jouw stijl past.

Elke kit bevat zeven op maat ontworpen grafische designs die zijn afgedrukt op een speciale plymerische film. Dit materiaal is meer dan alleen een sticker, het is bestand tegen water, UV-straling en slijtage en kan tot vijf jaar meegaan.

Met alleen een liniaal en mes kun je de eenvoudige instructies van Tagmi volgen om de grafische sticker aan te brengen. Het is zo makkelijk dat iedereen het kan doen!

Als je meerdere Fix your Bike kits wilt gebruiken of als je de fiets in zijn originele staat wilt terugbrengen, kun je de sticker gemakkelijk verwijderen. Je hebt alleen een föhn nodig en er zullen geen resten achterblijven.

Elk seizoen zal de bestaande collectie worden vervangen door een serie nieuwe grafische ontwerpen. Deze stickerkits worden gemaakt in Italië en zijn van de hoogste kwaliteit.

Reviews Stickerkit Check 003

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Stickerkit Check 003 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten