Stickerkit 3D 001

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Stickerkit 3D 001

  • Fix your Bike is een stickerkit ontwerpen door Tagmi om je fiets te customizen. Meer vele grafische patronen om uit te kiezen, is er altijd een passend ontwerp voor jouw stijl.
  • Elke kit bevat 7 custom ontworpen grafische designs geprint op een special plymeric film. Dit materiaal is meer dan een simpele sticker, het is bestendig tegen water, uv straling en schuring en kan tot 5 jaar meegaan.
  • Met alleen een liniaal en mes kan iedereen Tagmi´s eenvoudige instructies volgen om de grafische sticker aan te brengen.
  • Om meerdere Fix your Bike kits te gebruiken of om de fiets in zijn originele staat terug te brengen, kun je makkelijk de sticker verwijderen. Je hebt alleen een föhn nodig en er zullen verder geen resten achterblijven.
  • Elk seizoen zal de bestaande collectie vervangen worden door een serie nieuwe grafische ontwerpen. Gemaakt in Italië.

Omschrijving

Fix your Bike is een stickerkit ontworpen door Tagmi om jouw fiets uniek te maken. Of je nu van opvallende of subtiele patronen houdt, er is altijd een passend ontwerp voor jouw fietsstijl.

De kit bevat 7 custom-ontworpen grafische designs en is gemaakt van een plymeric film die water-, uv- en schuurbestendig is. Daarom gaat het materiaal tot wel 5 jaar mee en zorgen de stickers ervoor dat de fiets er altijd als nieuw uit blijft zien.

Met de eenvoudige instructies van Tagmi kan iedereen de stickerfolie makkelijk aanbrengen met alleen maar een liniaal en mes. En als je de stickers niet meer wilt hebben, kun je ze gemakkelijk en zonder resten te verwijderen met behulp van een föhn.

De collectie van Fix your Bike zal elk seizoen worden vervangen met nieuwe, eigentijdse ontwerpen die in Italië worden gemaakt. Met deze stickerkit heb jij dus een unieke fiets die iedereen zal opvallen.

Reviews Stickerkit 3D 001

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Stickerkit 3D 001 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten