Metalen Toe Clips - Blauw

€ 11,95 € 7,95

Bespaar 33% (-€ 4,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Metalen Toe Clips - Blauw

  • Voor gebruik met twee straps.
  • Inclusief hardware.
  • Kleur: Blauw.
  • Materiaal: metaal.
  • Straps niet inbegrepen.

Omschrijving

Deze metalen toe clips in het blauw zijn perfect voor gebruik met twee straps. Ze zijn gemaakt van duurzaam metaal en worden geleverd inclusief hardware. De kleur blauw geeft een mooie en opvallende uitstraling aan je fiets.

De toe clips zijn een geweldige toevoeging aan je fietsuitrusting, omdat ze je voeten op hun plaats houden tijdens het fietsen. Dit zorgt voor een betere controle en efficiëntie tijdens het trappen.

Houd er rekening mee dat de straps niet zijn inbegrepen bij deze toe clips. Zorg ervoor dat je de juiste straps hebt om te gebruiken met deze clips voor de beste resultaten.

Over Wellgo

Wellgo is een wereldwijd erkend merk voor de productie van hoogwaardige fietspedalen. Met tientallen jaren ervaring in de markt onderscheiden haar producten zich door hun duurzaamheid, ontwerp en prestaties op alle soorten terrein. Wellgo pedalen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende fietsers en zijn een uitstekende optie om de fietservaring te verbeteren. Als je op zoek bent naar kwaliteitspedalen voor je fiets, dan zijn Wellgo-producten een betrouwbare en duurzame optie.

Reviews Metalen Toe Clips - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Metalen Toe Clips - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten