State Undefeated 2 Black & White Edition Track Fiets

€ 1.079,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Kenmerken State Undefeated 2 Black & White Edition Track Fiets

Aluminium frame Aluminium frame
Voor- en achterrem inbegrepen Voor- en achterrem inbegrepen
Carbon voorvork Carbon voorvork
Flip-Flop Achterwiel Flip-Flop Achterwiel

Specificaties State Undefeated 2 Black & White Edition Track Fiets

  • 7005-Grade Double Butted Aluminium Track.
  • Fork: Full Carbon Track by Essor USA (340 gr).
  • Wheelset: Essor USA Bolt Wheel Set (1736 gr) - Flip / Flop Hub with 16T Fixed Gear Cog.
  • Ritchey Components: High-end alloy at seat post & stem
  • Crankset: SRAM Omnium.
  • Handlebars: 31.8mm Track Drops
  • Bottom bracket: GPX.
  • Saddle: Microfiber black
  • Brakes: Included. Pedals NOT included.
  • Weight: 6,97kg (size 55).

Omschrijving

De Undefeated 2 Black & White Edition is de favoriete racefiets van State Bicycle Co. in de klassieke zwart-wit kleurencombinatie. De frame is van crowned 7005 aluminium, dat zorgt voor een aerodynamische form en maakt het meer dynamisch – een stalen frame zou je alleen maar langzamer maken, maar met deze frame ga je alsmaar sneller en sneller rollen. Het heeft aluminium dropouts aan de achterkant en een carbon track voorvork. De aandrijving systeem komt met een hoge kwaliteit SRAM Omnium crankset en een GXP bottom bracket.

Dit model is licht, sterk en gevoelig. De wielen komen met verzegelde-lager wielnaven, elk een aantal honderd dollar waard. Ook heeft de Undefeated 2 een ultra-licht alloy kettingblad en 10-mm track bouten. State Bicycle Co. heeft de fiets gemaakt samen met Michelin Dynamic Sport banden, een van hun favoriete banden op de markt.

De alloy zadelpen en stuurpen zijn hoge-kwaliteit onderdelen van Ritchey Components. De zwarte 31,8 mm track stuur komt met zwarte track grips. De zwarte suede zadel heeft een aggressieve form, maar het is zo comfortabel als maar kan. Deze fixed-gear fiets is fantastisch voor on-track training of voor Criteriums.

Over State Bicycle Co.

State Bicycle is een fixed gear en single speed fietsen merk. Hun doel is om de beste, mooiste en meest betrouwbare fixie fietsen te leveren voor een zo laag mogelijke prijs.

Ze bieden op dit moment 6 verschillende kleuren combinaties, 3 stuur types (bullhorns, riser bars, and drop-down bars), en 4 maten (49cm, 52cm, 55cm, en 59cm).

Het merk hanteert een strikt innovatiebeleid wat betekent dat het merk om de 3 tot 12 maanden met nieuwe modellen komt.

Montage

Deze fiets wordt geleverd in een goed beschermde doos en voor 80% gemonteerd. Het meest lastige is al gemonteerd vanuit de fabriek en de rest is vrij gemakkelijk te doen. Je moet het voorwiel, de pedalen, het zadel plaatsen en het stuur installeren.

Hieronder hebben wij een video waarin een van onze monteurs in een paar eenvoudige stappen uitlegt hoe je deze correct kan monteren. Als je niet zeker bent dat je de fiets goed kunt monteren, raden we aan de fiets naar een fietsenwinkel/werkplaats in jouw buurt te brengen zodat een specialist de fiets kan afmonteren.

Zie onze garantievoorwaarden

Andere producten van Baanfietsen

Klanten die State Undefeated 2 Black & White Edition Track Fiets kochten, kochten ook

Recent bekeken producten