State Bicycle Co. Crankset 46t 170mm - zilver

48-72hrs

Specificaties State Bicycle Co. Crankset 46t 170mm - zilver

  • Cranklengte: 170 mm.
  • 46 tands kettingblad.
  • Bodembeugel niet inbegrepen.
  • Plaat BCD: 130.

Omschrijving

De State Bicycle Co. Crankset 46t 170mm zilver is een hoogwaardige crankset die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Met een cranklengte van 170 mm en een 46 tands kettingblad is deze crankset geschikt voor een breed scala aan fietsen en rijstijlen.

Deze crankset is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het zilveren ontwerp zorgt voor een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke fiets. De plaat BCD van 130 zorgt voor een goede pasvorm en een optimale krachtoverbrenging.

Houd er rekening mee dat de bodembeugel niet is inbegrepen bij deze crankset. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige crankset die betrouwbaar en duurzaam is, dan is de State Bicycle Co. Crankset 46t 170mm zilver de perfecte keuze voor jou.

Over State Bicycle Co.

State Bicycle is een fixed gear en single speed fietsen merk. Hun doel is om de beste, mooiste en meest betrouwbare fixie fietsen te leveren voor een zo laag mogelijke prijs.

Ze bieden op dit moment 6 verschillende kleuren combinaties, 3 stuur types (bullhorns, riser bars, and drop-down bars), en 4 maten (49cm, 52cm, 55cm, en 59cm).

Het merk hanteert een strikt innovatiebeleid wat betekent dat het merk om de 3 tot 12 maanden met nieuwe modellen komt.

Reviews State Bicycle Co. Crankset 46t 170mm - zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Crankstellen

Klanten die State Bicycle Co. Crankset 46t 170mm - zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten