Sram Apex Remklauw- Zwart

€ 67,00 € 49,99

Bespaar 25% (-€ 17,01)

48-72hrs

Specificaties Sram Apex Remklauw- Zwart

  • Bijzonderheden: SRAM®/ Swiss Stop® Compound pads, External centrering adjust, High quality quick release, Convex washers, High quality barrel adjuster, Geschikt met 28C banden.
  • Ontwerp met twee draaipunten.
  • Afwerking: Strak, Jet Zwart glans.
  • Gesmede aluminium remklauw.
  • Gewicht: 308gr per paar.
  • SRAM® Swiss Stop® remblokcompound.

Omschrijving

De SRAM Apex Remklauw is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame remklauw. Deze remklauw is voorzien van een dual pivot design, wat zorgt voor een krachtige en nauwkeurige remwerking. Bovendien is de remklauw uitgerust met SRAM®/ Swiss Stop® Compound pads, die zorgen voor een uitstekende remkracht en een lange levensduur.

De SRAM Apex Remklauw heeft een strakke en moderne afwerking in Jet Zwart gloss, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling op elke fiets. De remklauw is gemaakt van hoogwaardig gesmeed aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam ontwerp. Met een gewicht van slechts 308 gram per paar is deze remklauw een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en efficiënte remoplossing.

De SRAM Apex Remklauw is compatibel met 28C banden en is voorzien van een externe centering adjust en een hoogwaardige quick release. Bovendien is de remklauw uitgerust met convex washers en een hoogwaardige barrel adjuster, wat zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige afstelling van de remkracht. Kortom, de SRAM Apex Remklauw is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare, duurzame en efficiënte remoplossing.

Over SRAM

Sram werd in 1987 opgericht met slechts één enkel product in hun assortiment; de beroemde Grip Shift , die voor het eerst werd geïntroduceerd voor gebruik op racefietsen. Later hebben ze dit systeem verwerkt in mountainbikes waardoor het merk enorm snel begon te groeien. Het verlangen naar vooruitgang en innovatie bracht Sram ertoe nog meer nieuwe systemen en componenten voor mountainbikes te introduceren. De grote sprong voorwaarts kwam toen Sram RockShox overnam; een van de meest erkende en prestigieuze mountainbikemerken.

Sram blijft altijd groeien en zich ontwikkelen en de volgende stap was dan ook om juist terug te keren naar de basis, naar waar het ooit begon. Het merk koos er voor om zich opnieuw te richten op producten voor racefietsen. Ze namen daarbij echter meer wielrenmerken over, zoals Zipp en Quarq en maakten een grote impact met de ontwikkeling van het innovatieve draadloze RED eTap crankset.

Reviews Sram Apex Remklauw- Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Sram Apex Remklauw- Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten