Sram Apex Remklauw- Zwart

€ 67,00 € 52,99

Bespaar 21% (-€ 14,01)

48-72hrs

Specificaties Sram Apex Remklauw- Zwart

  • Special Features: SRAM®/ Swiss Stop® Compound pads, External centering adjust, High quality quick release, Convex washers, High quality barrel adjuster, Compatibel met 28C banden.
  • Dual pivot design.
  • Afwerking: Sleek, Jet Zwart gloss.
  • Forged alloy remklauw.
  • Gewicht: 308gr per paar.
  • SRAM® Swiss Stop® rem pad compound.

Omschrijving

De SRAM Apex Remklauw komt met goede prestaties tegen een redelijke prijs. De forged alloy remklauw bevat een jet zwart, glossy afwerking voor zowel een mooi uiterlijk als goede prestaties. Het dual pivot design en SRAM/Swiss stop rem pads zorgen voor een uitstekende remkracht.

De Apex remklauw heeft een volledige uitrusting met externe centering adjustment, quick release, convex washers, en een barrel adjuster voor on the fly adjustment. De remklauw is compatibel met 28C banden.

Over SRAM

Sram werd in 1987 opgericht met slechts één enkel product in hun assortiment; de beroemde Grip Shift , die voor het eerst werd geïntroduceerd voor gebruik op racefietsen. Later hebben ze dit systeem verwerkt in mountainbikes waardoor het merk enorm snel begon te groeien. Het verlangen naar vooruitgang en innovatie bracht Sram ertoe nog meer nieuwe systemen en componenten voor mountainbikes te introduceren. De grote sprong voorwaarts kwam toen Sram RockShox overnam; een van de meest erkende en prestigieuze mountainbikemerken.

Sram blijft altijd groeien en zich ontwikkelen en de volgende stap was dan ook om juist terug te keren naar de basis, naar waar het ooit begon. Het merk koos er voor om zich opnieuw te richten op producten voor racefietsen. Ze namen daarbij echter meer wielrenmerken over, zoals Zipp en Quarq en maakten een grote impact met de ontwikkeling van het innovatieve draadloze RED eTap crankset.

Andere producten van Remklauwen

Klanten die Sram Apex Remklauw- Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten