Ass Saver spatbord Fendor Bendor - Wit

€ 12,49

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Ass Saver spatbord Fendor Bendor - Wit

  • De originele opvouwbare achterspatbord, dat er alleen is als je het nodig hebt
  • Snel te installeren.
  • Super lichtgewicht (~60 gms).
  • Passend met meeste fietsen en frames.
  • Smaller op te vouwen. Sterker.

Omschrijving

De Fendor-Bendor is het achterspatbord voor iedereen die eigenlijk niet van spatborden houdt. Hij is makkelijk op te vouwen en makkelijk mee te nemen in je tas of fietskleding. Als het begint te regenen heb je een degelijk spatbord dat binnen seconden geïnstalleerd is en er goed uitziet (vinden wij tenminste).

Over Ass Savers

Het was de zomer van 2011 toen Staffan Weigel een nieuwe reganachtige dag tegemoet ging, een stuk karton pakte en op de achterkant van zijn fiets stopte om te voorkomen dat hij spetter en vlekken kreeg tijdens het fietsen naar zijn werk.

Het resultaat was zo positief dat hij met een aantal vrienden het idee had om een spatbord voor fietsers op de markt te brengen. Trouw aan het gevoel voor humor van Göteborg, noemden ze het project Ass Savers.

Ze maakten een video waarin te fuctie van het nieuwe spatbord werd uitgelegd en dit ging binnen 24 uur viral. Zes maanden later verlief Staffan zijn baan om deel te maken van het nieuwe bedrijf. Tegenwoordig heeft Ass Savers 5 werknemers en opereert vanuit zijn hoofkantoor in Götebord, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn al verkocht en het merk dat begon als grap tussen vrienden wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld.

Andere producten van Spatborden

Klanten die Ass Saver spatbord Fendor Bendor - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten