Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord - Zwart

48-72hrs

Specificaties Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord - Zwart

  • De originele opvouwbare achterspatbord, dat er alleen is als je het nodig hebt
  • Snel te installeren.
  • Super lichtgewicht (48 gms).
  • Maat: 626 x 76 mm.
  • Passend met meeste fietsen en frames.
  • Folds smaller. Is stronger.

Omschrijving

De Fendor-Bendor is een achterspatbord dat opvouwbaar en makkelijk mee te nemen is in de tas of wielertrui. Als het begint te regenen heb je een goede spatbord die wordt geïnstalleerd binnen enkele seconden en ziet er goed uit (volgens ons).

Over Ass Savers

Het was de zomer van 2011 toen Staffan Weigel een nieuwe reganachtige dag tegemoet ging, een stuk karton pakte en op de achterkant van zijn fiets stopte om te voorkomen dat hij spetter en vlekken kreeg tijdens het fietsen naar zijn werk.

Het resultaat was zo positief dat hij met een aantal vrienden het idee had om een spatbord voor fietsers op de markt te brengen. Trouw aan het gevoel voor humor van Göteborg, noemden ze het project Ass Savers.

Ze maakten een video waarin te fuctie van het nieuwe spatbord werd uitgelegd en dit ging binnen 24 uur viral. Zes maanden later verlief Staffan zijn baan om deel te maken van het nieuwe bedrijf. Tegenwoordig heeft Ass Savers 5 werknemers en opereert vanuit zijn hoofkantoor in Götebord, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn al verkocht en het merk dat begon als grap tussen vrienden wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld.

Reviews Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Spatborden

Klanten die Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten