Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord - Zwart

€ 17,00 € 14,99

Bespaar 12% (-€ 2,01)

48-72hrs

Specificaties Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord - Zwart

  • De originele opvouwbare achterspatbord, dat er alleen is als je het nodig hebt
  • Snel te installeren.
  • Super lichtgewicht (48 gms).
  • Maat: 626 x 76 mm.
  • Passend met meeste fietsen en frames.
  • Folds smaller. Is stronger.

Omschrijving

De Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord is een innovatief product dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en opvouwbaar achterspatbord. Dit spatbord is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om je te beschermen tegen modder en vuil tijdens het fietsen.

De Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord is zeer eenvoudig te installeren en past op de meeste fietsen en frames. Het spatbord is super lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is tijdens het fietsen. Met een gewicht van slechts 48 gram merk je nauwelijks dat het spatbord er is.

De Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord is ook opvouwbaar, waardoor het gemakkelijk op te bergen is wanneer je het niet nodig hebt. Het spatbord is bovendien zeer sterk en duurzaam, waardoor het lang meegaat en je jarenlang plezier hebt van dit product.

Over Ass Savers

Het was de zomer van 2011 toen Staffan Weigel een nieuwe reganachtige dag tegemoet ging, een stuk karton pakte en op de achterkant van zijn fiets stopte om te voorkomen dat hij spetter en vlekken kreeg tijdens het fietsen naar zijn werk.

Het resultaat was zo positief dat hij met een aantal vrienden het idee had om een spatbord voor fietsers op de markt te brengen. Trouw aan het gevoel voor humor van Göteborg, noemden ze het project Ass Savers.

Ze maakten een video waarin te fuctie van het nieuwe spatbord werd uitgelegd en dit ging binnen 24 uur viral. Zes maanden later verlief Staffan zijn baan om deel te maken van het nieuwe bedrijf. Tegenwoordig heeft Ass Savers 5 werknemers en opereert vanuit zijn hoofkantoor in Götebord, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn al verkocht en het merk dat begon als grap tussen vrienden wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld.

Reviews Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterspatborden

Klanten die Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten