Balhoofdstel FSA - Carbon

€ 8,00 € 5,49

Bespaar 31% (-€ 2,51)

48-72hrs

Specificaties Balhoofdstel FSA - Carbon

  • Voor een voorvork van 1"1/8.
  • Ahead stuurpen.
  • Maten: 5mm, 10 or 20mm.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Balhoofdstel FSA Carbon is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame balhoofdstel. Dit product is geschikt voor een voorvork van 1"1/8 en is voorzien van een Ahead stuurpen. Dit zorgt voor een stabiele en veilige verbinding tussen de voorvork en het stuur.

De Balhoofdstel FSA Carbon is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk 5mm, 10mm of 20mm. Hierdoor is het mogelijk om de hoogte van het stuur aan te passen aan de persoonlijke voorkeur van de fietser. Daarnaast is dit product uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Al met al is de Balhoofdstel FSA Carbon een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig en betrouwbaar product. Dankzij de duurzame materialen en de uitstekende afwerking is dit product geschikt voor intensief gebruik en zal het lang meegaan. Kortom, een must-have voor elke serieuze fietser!

Over FSA

Bij Full Speed Ahead (FSA) hebben we een passie voor fietsen. Wij produceren fietsonderdelen van wereldklasse voor weg- en mountainbiken en ondersteunen veel van 's werelds toonaangevende weg- en mountainbiketeams.

Onze geschiedenis in de sport en ons erfgoed van innovatie, ontwerp en productie zijn belangrijk voor ons. We zijn er trots op dat we voortdurend investeren in ons productassortiment, zodat we de best mogelijke onderdelen voor zowel professionele als amateurwielrenners kunnen leveren.

Niet alleen sponsoren we teams en atleten van wereldklasse, we werken ook nauw met hen samen en putten uit hun ervaring en feedback om ons te helpen de volgende reeks producten te ontwikkelen.

Reviews Balhoofdstel FSA - Carbon

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Balhoofdspacers

Klanten die Balhoofdstel FSA - Carbon kochten, kochten ook

Recent bekeken producten