Balhoofdstel - Rood

48-72hrs

Specificaties Balhoofdstel - Rood

  • Voor een voorvork van 1"1/8.
  • Ahead stuurpen.
  • Maten: 5mm of 10mm.
  • Kleur: Rood.

Omschrijving

Dit Balhoofdstel in de kleur rood is een must-have voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor zijn of haar voorvork. Het is geschikt voor een voorvork van 1"1/8 en heeft een Ahead stuurpen. Dit betekent dat het balhoofdstel gemakkelijk te monteren is en een strakke uitstraling heeft.

De maten van het balhoofdstel zijn verkrijgbaar in 5mm of 10mm, zodat je de perfecte pasvorm kunt kiezen voor jouw fiets. Het rood van het balhoofdstel is opvallend en stijlvol, waardoor het een geweldige toevoeging is aan elke fiets. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en duurzaam balhoofdstel voor je fiets, dan is dit Balhoofdstel in de kleur rood de perfecte keuze. Het is gemakkelijk te monteren, heeft een strakke uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende maten. Bovendien is het rood van het balhoofdstel opvallend en stijlvol, waardoor het een geweldige toevoeging is aan elke fiets. Bestel het vandaag nog en geniet van een betrouwbare en duurzame oplossing voor je voorvork!

Reviews Balhoofdstel - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Balhoofdspacers

Klanten die Balhoofdstel - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten