Parktool Spaaksleutel SW-0

48-72hrs

Specificaties Parktool Spaaksleutel SW-0

  • Professionele kwaliteit, precision-Maatd spaaksleutels zijn gehard en met nikkel omgeven voor een lange levensduur.
  • Park Tool spaaksleutels zijn vinyl gecoat.
  • SW-0 is geschikt voor 0.127" (3.23mm).
  • De spaaksleutel SW-0 past onder andere op de standaard Edco, Wheelsmith en DT spaken.

Omschrijving

De Parktool Spaaksleutel SW-0 is een professionele kwaliteit spaaksleutel die perfect is voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar precisie en duurzaamheid. Deze spaaksleutels zijn gehard en met nikkel omgeven, waardoor ze een lange levensduur hebben en bestand zijn tegen slijtage.

Een van de belangrijkste voordelen van de Park Tool spaaksleutels is dat ze vinyl gecoat zijn. Dit zorgt voor extra grip en comfort tijdens het gebruik, waardoor je de spaaksleutel gemakkelijk kunt hanteren en de juiste spanning op de spaken kunt aanbrengen.

De SW-0 spaaksleutel is geschikt voor spaken met een diameter van 0.127" (3.23mm) en past op verschillende soorten spaken, waaronder de standaard Edco, Wheelsmith en DT spaken. Dit maakt het een veelzijdige en handige tool om te hebben voor elke fietser die zijn eigen fiets onderhoudt.

Over Park Tool

Parktool is een merk dat zich exclusief bezighoudt met het vervaardigen van fietsgereedschappen. Het merk maakt innovatieve producten van hoge kwaliteit en biedt daarbij een geweldige service. Parktool is opgericht in1963 in Minnesota en is bij uitstek het merk voor fietsmonteurs geworden. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de loop van de jaren vorm gekregen door samen te werken met kleine fietsenwinkels. Hierdoor konden ze continue producten maken die perfect pasten bij de behoeften van de markt. Vandaag de dag blijft het Parktool team er hard aan werken om de beste producten en service te kunnen bieden aan alle fietsmonteurs, zowel professionals als amateurs.

Reviews Parktool Spaaksleutel SW-0

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wiel & band gereedschappen

Klanten die Parktool Spaaksleutel SW-0 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten