Shroom Remklauw - Zwart

48-72hrs

Specificaties Shroom Remklauw - Zwart

  • Dual Pivot Design.
  • With Quick Release.
  • Remklauw voor single speed, fixie of race fietsen
  • Aanpasbare rem pads met vervangbare schoenen.
  • 39-49mm reach.

Omschrijving

De Shroom Remklauw in het zwart is een uitstekende keuze voor single speed, fixie of race fietsen. Het heeft een Dual Pivot Design, wat betekent dat het twee scharnierpunten heeft voor een betere remkracht en controle. Bovendien heeft het een Quick Release functie, waardoor het gemakkelijk te installeren en te verwijderen is.

Een ander voordeel van de Shroom Remklauw is dat het aanpasbare rem pads heeft met vervangbare schoenen. Dit betekent dat je de remblokken kunt aanpassen aan jouw rijstijl en de omstandigheden op de weg. Bovendien kun je de schoenen vervangen wanneer ze versleten zijn, in plaats van de hele remklauw te moeten vervangen.

De Shroom Remklauw heeft een bereik van 39-49mm, wat betekent dat het geschikt is voor verschillende soorten fietsen en bandenmaten. Het is een duurzaam en betrouwbaar product dat je veiligheid en prestaties op de weg zal verbeteren.

Over Shroom

Shroom is een merk van fietsonderdelen dat wielen, remklauwen, stuurpennen en pedalen ontwikkelt voor een geweldige prijs/kwaliteitsverhouding. Het zijn zeer betaalbare, strakke en elegante componenten voor stadsfietsen.

Ze hebben ook de support en ondersteuning van Brick Lane Bikes (BLB), die Shroom producten officieel in heel Europa distribueren. Santafixie distribueert hun producten in Spanje, Nederland en België zodat iedereen ervan kan genieten.

Reviews Shroom Remklauw - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Shroom Remklauw - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten