Shimano M-520 SPD Pedalen - Zwart

€ 49,99 € 33,49

Bespaar 33% (-€ 16,50)

5-6 Werkdagen

Specificaties Shimano M-520 SPD Pedalen - Zwart

  • Sealed cartridge bearing spindle houdt water en modder tegen voor een soepele actie en zorgt voor een duurzaam pedaal.
  • Open design helpt tegen modder.
  • Aanpasbare in/out spanningssettings.
  • Chrome-moly spindle.
  • Body: Gesmeed aluminium.
  • Rotatie: 4 graden.
  • Aanpasbaar: Allen key 3 mm.
  • Gewicht: 380g.

Omschrijving

De Shimano M-520 SPD Pedalen zijn de perfecte keuze voor elke fietser die op zoek is naar een duurzaam en betrouwbaar pedaal. Het sealed cartridge bearing spindle houdt water en modder tegen, waardoor de pedalen soepel blijven werken en lang meegaan. Het open design van de pedalen helpt ook tegen modder, waardoor je altijd een goede grip hebt op je fiets.

De in/out spanningssettings van de Shimano M-520 SPD Pedalen zijn aanpasbaar, zodat je altijd de juiste spanning hebt voor jouw rijstijl. De chrome-moly spindle en het gesmede aluminium body zorgen voor een stevige constructie die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Met een rotatie van 4 graden en een aanpasbaarheid van allen key 3 mm, zijn deze pedalen perfect voor elke fietser.

Met een gewicht van slechts 380g zijn de Shimano M-520 SPD Pedalen ook nog eens lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken. Of je nu een professionele fietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbaar pedaal voor je dagelijkse ritten, deze pedalen zijn de perfecte keuze.

Over Shimano

Shimano is opgericht in 1921 door Shozaburo Shimano toen het eerste wiel verscheen. Het is een wereldwijd bekend merk, erg populair dankzij haar vaste aanbod van fietsproducten: velgen, pedalen, kleding, schoenen....Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en bevatten een hoog technologisch niveau. In de meer dan 87 jaar dat Shimano bestaat, heeft dit bedrijf een schat aan ervaring verzameld op op technologisch en productontwikkeling gebied en een ervaring die als de drijvende kracht achter de voortdurend evoluerende productlijn staat.

Reviews Shimano M-520 SPD Pedalen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Shimano M-520 SPD Pedalen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten