Shimano M-520 SPD Pedalen - Wit

€ 48,99 € 34,99

Bespaar 29% (-€ 14,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties Shimano M-520 SPD Pedalen - Wit

  • Sealed cartridge bearing spindle houdt water en modder tegen voor een soepele actie en zorgt voor een duurzaam pedaal.
  • Open design helpt tegen modder.
  • Aanpasbare in/out spanningssettings.
  • Chrome-moly spindle.
  • Body: Gesmeed aluminium.
  • Rotatie: 4 graden.
  • Aanpasbaar: Allen key 3 mm.
  • Gewicht: 380g.

Omschrijving

De Shimano M-520 SPD Pedalen zijn de perfecte keuze voor elke fietser die op zoek is naar een duurzaam en betrouwbaar pedaal. Het gesloten cartridge lager zorgt ervoor dat water en modder geen kans krijgen om het pedaal te beschadigen en zorgt voor een soepele actie. Dit maakt het pedaal zeer geschikt voor off-road gebruik.

Het open design van de Shimano M-520 SPD Pedalen helpt ook tegen modder en vuil. Dit zorgt ervoor dat het pedaal gemakkelijk schoon te maken is en dat het altijd goed blijft werken. De in/out spanningsinstellingen zijn aanpasbaar, zodat je het pedaal kunt afstellen op jouw persoonlijke voorkeur.

De Shimano M-520 SPD Pedalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals een chromoly spindle en een gesmede aluminium body. Dit maakt het pedaal zeer duurzaam en geschikt voor intensief gebruik. Met een gewicht van slechts 380 gram zijn deze pedalen ook nog eens licht van gewicht, wat het fietsen nog comfortabeler maakt.

Over Shimano

Shimano is opgericht in 1921 door Shozaburo Shimano toen het eerste wiel verscheen. Het is een wereldwijd bekend merk, erg populair dankzij haar vaste aanbod van fietsproducten: velgen, pedalen, kleding, schoenen....Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en bevatten een hoog technologisch niveau. In de meer dan 87 jaar dat Shimano bestaat, heeft dit bedrijf een schat aan ervaring verzameld op op technologisch en productontwikkeling gebied en een ervaring die als de drijvende kracht achter de voortdurend evoluerende productlijn staat.

Reviews Shimano M-520 SPD Pedalen - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Shimano M-520 SPD Pedalen - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten