Shimano M-505 SPD Pedalen - Zwart

€ 34,90 € 29,67

Bespaar 15% (-€ 5,23)

48-72hrs

Specificaties Shimano M-505 SPD Pedalen - Zwart

  • Perfect voor beginners op automatische pedalen.
  • Open design helpt tegen modder.
  • Aanpasbare in/out spanning settings.
  • Chroom-moly spindle.
  • Body: Gesmeed aluminium.
  • Rotatie: 4 graden.
  • Gewicht: 440g.

Omschrijving

De Shimano M-505 SPD Pedalen zijn perfect voor beginners die willen overstappen op automatische pedalen. Deze pedalen zijn ontworpen om de overstap naar automatische pedalen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het open design van de pedalen helpt tegen modder en vuil, waardoor je altijd een goede grip hebt op je fiets.

De in/out spanning settings van de Shimano M-505 SPD Pedalen zijn aanpasbaar, zodat je de pedalen kunt afstellen op jouw persoonlijke voorkeur. De chroom-moly spindle zorgt voor een stevige en duurzame constructie, terwijl de body van gesmeed aluminium licht en sterk is.

Met een rotatie van 4 graden en een gewicht van 440g zijn de Shimano M-505 SPD Pedalen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en duurzame pedalen voor zijn of haar fiets. Of je nu een beginner bent of een ervaren fietser, deze pedalen zullen je helpen om het meeste uit je fiets te halen.

Over Shimano

Shimano is opgericht in 1921 door Shozaburo Shimano toen het eerste wiel verscheen. Het is een wereldwijd bekend merk, erg populair dankzij haar vaste aanbod van fietsproducten: velgen, pedalen, kleding, schoenen....Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en bevatten een hoog technologisch niveau. In de meer dan 87 jaar dat Shimano bestaat, heeft dit bedrijf een schat aan ervaring verzameld op op technologisch en productontwikkeling gebied en een ervaring die als de drijvende kracht achter de voortdurend evoluerende productlijn staat.

Reviews Shimano M-505 SPD Pedalen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Shimano M-505 SPD Pedalen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten