Selle Italia X-LR TI 316 Superflow

€ 184,90 € 139,90

Bespaar 24% (-€ 45,00)

3-4 Werkdagen

Specificaties Selle Italia X-LR TI 316 Superflow

  • Grootte: S3.
  • Categorie: Expert.
  • Afmetingen: (S3) 131x266 mm.
  • Rails: FeC legering Ø7 mm.
  • Gewicht: (S3) 165 g.
  • Cover: Soft-Tek.

Omschrijving

Het Selle Italia X-LR Superflow S3 zadel weegt slechts 165 gram en is een van de lichtsten in z’n klasse dankzij de nylon en koolstofvezel helmschaal. Deze helm biedt een supergoede performance en behoudt tegelijk z’n elegantie, welke zo kenmerkend is voor Selle Italia zadels.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia X-LR TI 316 Superflow

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia X-LR TI 316 Superflow kochten, kochten ook

Recent bekeken producten