Selle Italia X-Bow Superflow S3 Zadel - Zwart

€ 59,90 € 43,90

Bespaar 27% (-€ 16,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Selle Italia X-Bow Superflow S3 Zadel - Zwart

  • Maat: S3
  • Afmetingen: 145 x 255 mm
  • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
  • Gewicht: 346 g
  • Gebruik: Cyclocross, Gravel
  • Geslacht: Man, Vrouw
  • Superflow-technologie: vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied.
  • Fec Alloy Rail: Legering van koolstofstaal en ijzer met een hoge weerstand en flexibiliteit.
  • Soft-Tek hoes: voering van polyurethaan die een hoog niveau van comfort garandeert.
  • Neutrale vorm: neutraal gevormde (anatomische) zadels bieden voldoende ondersteuning voor zowel voorwaartse bekkenrotatie (dynamische rijders) als achterwaartse bekkenrotatie (statische rijders).

Omschrijving

De Selle Italia X-Bow Superflow S3 Zadel is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en prestaties. Dit zadel is ontworpen met de Superflow-technologie, die alle fysieke beperkingen vermindert die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied. Dit betekent dat je langer en comfortabeler kunt rijden, zonder dat je last krijgt van pijnlijke drukpunten.

De Selle Italia X-Bow Superflow S3 Zadel is ook voorzien van Fec Alloy Rail, een legering van koolstofstaal en ijzer met een hoge weerstand en flexibiliteit. Dit zorgt voor een duurzaam en betrouwbaar zadel dat lang meegaat. Daarnaast heeft het zadel een Soft-Tek hoes, een voering van polyurethaan die een hoog niveau van comfort garandeert.

Dit zadel heeft een neutrale vorm, wat betekent dat het geschikt is voor zowel dynamische als statische rijders. Het biedt voldoende ondersteuning voor zowel voorwaartse bekkenrotatie als achterwaartse bekkenrotatie. Dit maakt het zadel geschikt voor zowel mannen als vrouwen die graag cyclocross of gravel rijden.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia X-Bow Superflow S3 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia X-Bow Superflow S3 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten