Selle Italia Sport Gel Flow S2 Zadel - Zwart

€ 44,90 € 33,95

Bespaar 24% (-€ 10,95)

48-72hrs

Specificaties Selle Italia Sport Gel Flow S2 Zadel - Zwart

  • Grootte: S2.
  • Categorie: Sportouring.
  • Afmetingen: (S2) 140x270 mm.
  • Zadelbrug: FeC Alloy Ø7 mm.
  • Gewicht: (S2) 330 g.
  • Cover: Flow.

Omschrijving

De Selle Italia Sport Gel Flow S2 Zadel is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en prestaties. Dit zadel is ontworpen voor sporttouring en heeft een S2-maat, wat betekent dat het 140x270 mm meet. Het zadel is gemaakt van FeC Alloy Ø7 mm, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie.

De Selle Italia Sport Gel Flow S2 Zadel is voorzien van een Flow-cover, die zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel blijft tijdens lange ritten. Het zadel is ook uitgerust met gel-inzetstukken, die zorgen voor extra dempling en comfort.

Met een gewicht van slechts 330 g is de Selle Italia Sport Gel Flow S2 Zadel een lichtgewicht optie die niet ten koste gaat van comfort en prestaties. Dit zadel is perfect voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele zitplaats voor hun sporttouring-avonturen.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia Sport Gel Flow S2 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Selle Italia Sport Gel Flow S2 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten