Selle Italia SLR TM Superflow S3 Zadel - Zwart

€ 144,90 € 99,90

Bespaar 31% (-€ 45,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Selle Italia SLR TM Superflow S3 Zadel - Zwart

  • Maat: S3
  • Afmetingen: 131 x 275 mm
  • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
  • Gewicht: 205 g
  • Gebruik: Weg
  • Superflow-technologie: vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied.
  • Duro-Tek hoes: zadelvoering gemaakt van zeer resistent en duurzaam materiaal.
  • Mangaanrails: buisvormige structuur in chroom- en mangaanlegering. Licht en flexibel tegelijk, ø 7 mm.
  • Neutrale vorm: neutraal gevormde (anatomische) zadels bieden voldoende ondersteuning voor zowel voorwaartse bekkenrotatie (dynamische rijders) als achterwaartse bekkenrotatie (statische rijders).

Omschrijving

De Selle Italia SLR TM Superflow S3 Zadel is een hoogwaardig zadel dat speciaal is ontworpen voor wegfietsen. Het zadel heeft een neutrale vorm die voldoende ondersteuning biedt voor zowel dynamische als statische rijders. Met afmetingen van 131 x 275 mm en een gewicht van slechts 205 g is dit zadel licht en comfortabel.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit zadel is de Superflow-technologie. Deze technologie vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied. Dit zorgt voor meer comfort en minder vermoeidheid tijdens lange ritten.

Het zadel is ook voorzien van een Duro-Tek hoes, die is gemaakt van zeer resistent en duurzaam materiaal. Dit zorgt voor een lange levensduur van het zadel. De mangaanrails zijn licht en flexibel tegelijk, waardoor ze comfortabel zijn en toch voldoende ondersteuning bieden.

Al met al is de Selle Italia SLR TM Superflow S3 Zadel een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel en duurzaam zadel voor wegfietsen. Met zijn neutrale vorm, Superflow-technologie en hoogwaardige materialen is dit zadel een echte aanrader.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia SLR TM Superflow S3 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia SLR TM Superflow S3 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten