Selle Italia SLR TM S1 Zadel - Zwart

€ 144,90 € 99,90

Bespaar 31% (-€ 45,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Selle Italia SLR TM S1 Zadel - Zwart

  • Maat: S1
  • Afmetingen: 131 x 275 mm
  • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
  • Gewicht: 233 g
  • Gebruik: Weg
  • Duro-Tek hoes: zadelvoering gemaakt van zeer resistent en duurzaam materiaal.
  • Mangaanrails: buisvormige structuur in chroom- en mangaanlegering. Licht en flexibel tegelijk, ø 7 mm.
  • Neutrale vorm: neutraal gevormde (anatomische) zadels bieden voldoende ondersteuning voor zowel voorwaartse bekkenrotatie (dynamische rijders) als achterwaartse bekkenrotatie (statische rijders).

Omschrijving

De Selle Italia SLR TM S1 Zadel in het zwart is een hoogwaardig zadel dat speciaal is ontworpen voor wegfietsen. Het zadel heeft een S1-maat en meet 131 x 275 mm. De zadelrails zijn standaard 7 x 7 mm en het zadel weegt slechts 233 g.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit zadel is de Duro-Tek hoes. Deze zadelvoering is gemaakt van zeer resistent en duurzaam materiaal, waardoor het zadel lang meegaat en bestand is tegen slijtage. Daarnaast heeft het zadel mangaanrails, die een buisvormige structuur hebben en zijn gemaakt van een chroom- en mangaanlegering. Dit maakt het zadel licht en flexibel, met een diameter van 7 mm.

De neutrale vorm van het zadel biedt voldoende ondersteuning voor zowel dynamische rijders met een voorwaartse bekkenrotatie als statische rijders met een achterwaartse bekkenrotatie. Dit maakt het zadel geschikt voor een breed scala aan fietsers.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia SLR TM S1 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia SLR TM S1 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten