Selle Italia SLR TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart

€ 209,90 € 149,90

Bespaar 29% (-€ 60,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Selle Italia SLR TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart

  • Maat: S3
  • Afmetingen: 131 x 275 mm
  • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
  • Gewicht: 185 g
  • Gebruik: Weg
  • Geslacht:
  • Superflow-technologie: vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied.
  • TI316 rails: 25% meer sterkte en duurzaamheid en 15% minder gewicht in vergelijking met traditionele zadels.
  • Fibra-Tek hoes: technische microvezel zadelvoering die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht.
  • Neutrale vorm: neutraal gevormde (anatomische) zadels bieden voldoende ondersteuning voor zowel voorwaartse bekkenrotatie (dynamische rijders) als achterwaartse bekkenrotatie (statische rijders).

Omschrijving

De Selle Italia SLR TI 316 Superflow S3 Zadel is een hoogwaardig zadel dat speciaal is ontworpen voor wegfietsen. Het zadel heeft een neutrale vorm die voldoende ondersteuning biedt voor zowel dynamische als statische rijders. Het zadel is uitgerust met de Superflow-technologie, die alle fysieke beperkingen vermindert die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied. Dit zorgt voor een comfortabele en pijnvrije rit, zelfs tijdens lange ritten.

De Selle Italia SLR TI 316 Superflow S3 Zadel heeft een TI316-rails die 25% meer sterkte en duurzaamheid biedt en 15% minder gewicht heeft in vergelijking met traditionele zadels. Dit maakt het zadel licht en gemakkelijk te hanteren. De Fibra-Tek hoes is een technische microvezel zadelvoering die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht. Dit zorgt voor een duurzaam en betrouwbaar zadel dat lang meegaat.

De Selle Italia SLR TI 316 Superflow S3 Zadel heeft een afmeting van 131 x 275 mm en weegt slechts 185 g. Het zadelrails is 7 x 7 mm (standaard) en het zadel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dit zadel is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig zadel dat comfortabel, duurzaam en betrouwbaar is.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia SLR TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia SLR TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten