Selle Italia SLR Boost TM S1 Zadel - Zwart

€ 144,90 € 99,90

Bespaar 31% (-€ 45,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Selle Italia SLR Boost TM S1 Zadel - Zwart

  • Maat: S1
  • Afmetingen: 130 x 248 mm
  • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
  • Gewicht: 230 g
  • Gebruik: Weg
  • Mangaanrails: buisvormige structuur in chroom- en mangaanlegering. Licht en flexibel tegelijk, ø 7 mm.
  • Soft-Tek hoes: voering van polyurethaan die een hoog niveau van comfort garandeert.
  • Neutrale vorm: neutraal gevormde (anatomische) zadels bieden voldoende ondersteuning voor zowel voorwaartse bekkenrotatie (dynamische rijders) als achterwaartse bekkenrotatie (statische rijders).

Omschrijving

De Selle Italia SLR Boost TM S1 Zadel is een hoogwaardig zadel dat speciaal is ontworpen voor wegfietsen. Het zadel heeft een neutrale vorm die voldoende ondersteuning biedt voor zowel dynamische als statische rijders. De afmetingen van het zadel zijn 130 x 248 mm en het weegt slechts 230 g, waardoor het een lichtgewicht optie is voor fietsers die op zoek zijn naar snelheid en prestaties.

De zadelrails zijn gemaakt van een buisvormige structuur in chroom- en mangaanlegering, waardoor ze licht en flexibel zijn. De rails hebben een standaard afmeting van 7 x 7 mm en zijn geschikt voor de meeste fietsen. Het zadel is voorzien van een Soft-Tek hoes van polyurethaan, die een hoog niveau van comfort garandeert tijdens lange ritten.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig zadel dat geschikt is voor wegfietsen, dan is de Selle Italia SLR Boost TM S1 Zadel een uitstekende keuze. Het biedt comfort, prestaties en duurzaamheid, en is geschikt voor zowel dynamische als statische rijders.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia SLR Boost TM S1 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia SLR Boost TM S1 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten