Selle Italia SLR Boost Lady TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart

€ 209,90 € 149,90

Bespaar 29% (-€ 60,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Selle Italia SLR Boost Lady TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart

 • Maat: S3
 • Afmetingen: 130 x 248 mm
 • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
 • Gewicht: 202 g
 • Gebruik: Weg
 • Geslacht: Vrouw
 • Superflow-technologie: vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied.
 • TI316 rails: 25% meer sterkte en duurzaamheid en 15% minder gewicht in vergelijking met traditionele zadels.
 • Fibra-Tek hoes: technische microvezel zadelvoering die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht.
 • Lichtgewicht gellaag: Uitstekend comfort en comfort met volledige absorptie van trillingen, waardoor lichtheid en prestaties worden gegarandeerd.
 • Neutrale vorm: neutraal gevormde (anatomische) zadels bieden voldoende ondersteuning voor zowel voorwaartse bekkenrotatie (dynamische rijders) als achterwaartse bekkenrotatie (statische rijders).

Omschrijving

Op zoek naar een zadel waarmee je kunt rijden als een kampioen? Hier heb je de Selle Italia SLR Boost Lady TI 316 Superflow. Dit iconische zadel van Selle Italia is speciaal ontworpen voor vrouwelijke fietsers en biedt de perfecte combinatie van comfort en prestaties.

Verhoogde gelvulling zorgt voor een comfortabele rit, terwijl Superflow-technologie de druk op het perineum vermindert, waardoor het de perfecte keuze is voor vrouwelijke wielrenners met hoge prestaties. Dus of je nu als een pro wilt rijden of gewoon een comfortabel zadel wilt voor je dagelijkse ritten, de SLR Boost Lady TI 316 Superflow is de perfecte keuze.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia SLR Boost Lady TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia SLR Boost Lady TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten