Selle Italia S 5 Lady Superflow S3 Zadel - Zwart

€ 59,90 € 41,90

Bespaar 30% (-€ 18,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Selle Italia S 5 Lady Superflow S3 Zadel - Zwart

 • Maat: S3
 • Afmetingen: 145 x L 255 mm
 • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
 • Gewicht: 360 g
 • Gebruik: weg, toeren
 • Geslacht: Vrouw
 • Superflow-technologie: vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied.
 • Fec Alloy Rail: Legering van koolstofstaal en ijzer met een hoge weerstand en flexibiliteit.
 • Soft-Tek hoes: voering van polyurethaan die een hoog niveau van comfort garandeert.
 • Lichtgewicht gellaag: Uitstekend comfort en comfort met volledige absorptie van trillingen, waardoor lichtheid en prestaties worden gegarandeerd.
 • Hi-Viz: speciaal reflecterend oppervlak dat elke beweging zichtbaar maakt, zelfs in slecht verlichte ruimtes.

Omschrijving

De Selle Italia S 5 Lady Superflow S3 Zadel is een uitstekende keuze voor vrouwelijke fietsers die op zoek zijn naar comfort en prestaties. Dit zadel is speciaal ontworpen om alle fysieke beperkingen te verminderen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied, dankzij de Superflow-technologie. Dit maakt het zadel ideaal voor lange ritten op de weg of tijdens toertochten.

De Selle Italia S 5 Lady Superflow S3 Zadel heeft een Fec Alloy Rail, een legering van koolstofstaal en ijzer met een hoge weerstand en flexibiliteit. Dit zorgt voor een duurzaam en betrouwbaar zadel dat lang meegaat. De Soft-Tek hoes van polyurethaan garandeert een hoog niveau van comfort, terwijl de lichtgewicht gellaag zorgt voor uitstekende demping en absorptie van trillingen.

De Selle Italia S 5 Lady Superflow S3 Zadel is ook voorzien van Hi-Viz, een speciaal reflecterend oppervlak dat elke beweging zichtbaar maakt, zelfs in slecht verlichte ruimtes. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het fietsen. Met een gewicht van slechts 360 g is dit zadel ook nog eens lichtgewicht en draagt het bij aan de prestaties van de fietser.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia S 5 Lady Superflow S3 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia S 5 Lady Superflow S3 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten