Selle Italia Novus Endurance TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart

€ 179,90 € 129,90

Bespaar 28% (-€ 50,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Selle Italia Novus Endurance TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart

 • Maat: S3
 • Afmetingen: 138 x 282 mm
 • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
 • Gewicht: 288 g
 • Gebruik: Weg
 • Superflow-technologie: vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied.
 • TI316 rails: 25% meer sterkte en duurzaamheid en 15% minder gewicht in vergelijking met traditionele zadels.
 • Fibra-Tek hoes: technische microvezel zadelvoering die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht.
 • Lichtgewicht gellaag: Uitstekend comfort en comfort met volledige absorptie van trillingen, waardoor lichtheid en prestaties worden gegarandeerd.
 • Gegolfde vorm: ideaal voor stilstaande fietsers of mensen met een achteroverhelling van het bekken.
 • Extra vulling: verhoogde vulling om een ​​duurzame rijpositie over lange afstanden te garanderen en de rijder te beschermen tegen huidontsteking.

Omschrijving

De Selle Italia Novus Endurance TI 316 Superflow S3 Zadel is een uitstekende keuze voor wegfietsers die op zoek zijn naar comfort en prestaties. Met een afmeting van 138 x 282 mm en een gewicht van slechts 288 g is dit zadel perfect voor lange ritten en biedt het de nodige ondersteuning voor de rijder.

De Superflow-technologie van dit zadel vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied. Dit zorgt voor een comfortabele rijervaring, zelfs tijdens lange ritten. De TI316 rails bieden 25% meer sterkte en duurzaamheid en 15% minder gewicht in vergelijking met traditionele zadels.

De Fibra-Tek hoes van dit zadel is gemaakt van technische microvezel zadelvoering die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht. De lichtgewicht gellaag zorgt voor uitstekend comfort en comfort met volledige absorptie van trillingen, waardoor lichtheid en prestaties worden gegarandeerd.

De gegolfde vorm van dit zadel is ideaal voor stilstaande fietsers of mensen met een achteroverhelling van het bekken. De extra vulling zorgt voor een duurzame rijpositie over lange afstanden en beschermt de rijder tegen huidontsteking. Kortom, de Selle Italia Novus Endurance TI 316 Superflow S3 Zadel is een geweldige keuze voor elke wegfietsliefhebber die op zoek is naar comfort en prestaties.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia Novus Endurance TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia Novus Endurance TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten