Selle Italia Novus Boost Evo Gravel TM Superflow L3 Zadel - Zwart

€ 124,90 € 89,49

Bespaar 28% (-€ 35,41)

4-5 Werkdagen

Specificaties Selle Italia Novus Boost Evo Gravel TM Superflow L3 Zadel - Zwart

  • Maat: L3
  • Afmetingen: 145 x 245 mm
  • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
  • Gewicht: 242 g
  • Gebruik: grind
  • Superflow-technologie: vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied.
  • Mangaanrails: buisvormige structuur in chroom- en mangaanlegering. Licht en flexibel tegelijk, ø 7 mm.
  • Soft-Tek hoes: voering van polyurethaan die een hoog niveau van comfort garandeert.
  • Gebogen vorm: ideaal voor stilstaande fietsers of mensen met een achterste bekkenhelling.
  • Extra vulling: verhoogde vulling om een ​​duurzame rijpositie over lange afstanden te garanderen en de rijder te beschermen tegen huidontsteking.

Omschrijving

Welkom in de wereld van Selle Italia Novus Boost Evo Gravel TM Superflow. Dit zadel is ontworpen voor fietsers die buiten de gebaande paden willen treden en nieuw terrein willen verkennen. Met een extra gewatteerd inzetstuk en een Superflow-uitsparing is dit zadel extreem comfortabel, zelfs op ruige paden.

De Superflow-uitsparing vermindert ook de druk op het perineum, waardoor het ideaal is voor langere ritten. Daarnaast geeft de Novus Boost Evo Gravel TM Superflow een goede ondersteuning van je zitbeenderen, zodat je de hele dag kunt blijven fietsen. Dus als je op zoek bent naar een zadel dat je mee kan nemen op elk avontuur, zoek dan niet verder dan de Novus Boost Evo Gravel TM Superflow.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia Novus Boost Evo Gravel TM Superflow L3 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia Novus Boost Evo Gravel TM Superflow L3 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten