Selle Italia Novus Boost Evo Endurance TM Superflow L3 Zadel - Zwart

€ 124,90 € 89,90

Bespaar 28% (-€ 35,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Selle Italia Novus Boost Evo Endurance TM Superflow L3 Zadel - Zwart

  • Maat: L3
  • Afmetingen: 145 x 245 mm
  • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
  • Gewicht: 242 g
  • Gebruik: Weg
  • Superflow-technologie: vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied.
  • Mangaanrails: buisvormige structuur in chroom- en mangaanlegering. Licht en flexibel tegelijk, ø 7 mm.
  • Soft-Tek hoes: voering van polyurethaan die een hoog niveau van comfort garandeert.
  • Gebogen vorm: ideaal voor stilstaande fietsers of mensen met een achterste bekkenhelling.
  • Extra vulling: verhoogde vulling om een ​​duurzame rijpositie over lange afstanden te garanderen en de rijder te beschermen tegen huidontsteking.

Omschrijving

De Selle Italia Novus Boost Evo Endurance TM Superflow L3 Zadel is een hoogwaardig zadel dat speciaal is ontworpen voor wegfietsers. Met een afmeting van 145 x 245 mm en een gewicht van slechts 242 g is dit zadel licht en comfortabel. Het zadel is voorzien van Superflow-technologie, wat betekent dat het alle fysieke beperkingen vermindert die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied. Dit zorgt voor een comfortabele en pijnvrije rit, zelfs tijdens lange ritten.

De Selle Italia Novus Boost Evo Endurance TM Superflow L3 Zadel heeft een buisvormige structuur in chroom- en mangaanlegering, wat het zadel licht en flexibel maakt. De Soft-Tek hoes zorgt voor een hoog niveau van comfort en de gebogen vorm van het zadel is ideaal voor stilstaande fietsers of mensen met een achterste bekkenhelling. Het zadel is voorzien van extra vulling om een ​​duurzame rijpositie over lange afstanden te garanderen en de rijder te beschermen tegen huidontsteking.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig zadel dat comfortabel en duurzaam is, dan is de Selle Italia Novus Boost Evo Endurance TM Superflow L3 Zadel de perfecte keuze voor jou. Het zadel is geschikt voor wegfietsers en biedt een uitstekende combinatie van comfort en prestaties.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia Novus Boost Evo Endurance TM Superflow L3 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia Novus Boost Evo Endurance TM Superflow L3 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten