Selle Italia Max SLR TI 316 Gel Superflow L3 Zadel - Zwart

€ 139,90 € 125,91

Bespaar 10% (-€ 13,99)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Selle Italia Max SLR TI 316 Gel Superflow L3 Zadel - Zwart

  • Maat: L3
  • Afmetingen: 145 x 275 mm
  • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
  • Gewicht: 280 g
  • Gebruik: weg, toeren
  • Superflow-technologie: vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied.
  • TI316 rails: 25% meer sterkte en duurzaamheid en 15% minder gewicht in vergelijking met traditionele zadels.
  • Fibra-Tek hoes: technische microvezel zadelvoering die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht.
  • Lichtgewicht gellaag: Uitstekend comfort en comfort met volledige absorptie van trillingen, waardoor lichtheid en prestaties worden gegarandeerd.
  • Neutrale vorm: neutraal gevormde (anatomische) zadels bieden voldoende ondersteuning voor zowel voorwaartse bekkenrotatie (dynamische rijders) als achterwaartse bekkenrotatie (statische rijders).

Omschrijving

Op zoek naar een zadel dat superieur comfort biedt, zelfs tijdens de langste ritten? Zoek niet verder dan de Selle Italia Max SLR Boost TI316 Gel Superflow. Dit iconische zadel is geüpdatet met een nieuwe breedte tot 155 mm, waardoor het comfortabeler dan ooit is.

De lichtgewicht gel en Superflow-uitsparing helpen de druk op het perineum te verminderen, terwijl de neutrale vorm van het zadel voor meer comfort zorgt. Bovendien helpen TI 316-rails het gewicht laag te houden zonder in te boeten aan sterkte en duurzaamheid Dus als je op zoek bent naar een zadel waarmee je op je best kunt presteren, bekijk dan zeker de Max SLR Boost TI316 Gel Superstroom.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia Max SLR TI 316 Gel Superflow L3 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia Max SLR TI 316 Gel Superflow L3 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten