Selle Italia Max Flite Gel TI 316 Superflow L3 Zadel - Zwart

€ 149,90 € 104,90

Bespaar 30% (-€ 45,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Selle Italia Max Flite Gel TI 316 Superflow L3 Zadel - Zwart

  • Maat: L3
  • Afmetingen: 146 x 290 mm
  • Zadelrails: 7 x7 mm (standaard)
  • Gewicht: 330 g
  • Gebruik: weg, toeren
  • Superflow-technologie: vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied.
  • TI316 rails: 25% meer sterkte en duurzaamheid en 15% minder gewicht in vergelijking met traditionele zadels.
  • Fibra-Tek hoes: technische microvezel zadelvoering die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht.
  • Lichtgewicht gellaag: Uitstekend comfort en comfort met volledige absorptie van trillingen, waardoor lichtheid en prestaties worden gegarandeerd.
  • Vlakke vorm: ideaal voor dynamische fietsers of mensen met een voorwaartse bekkenkanteling.

Omschrijving

De Selle Italia Max Flite Gel TI 316 Superflow L3 Zadel is een uitstekende keuze voor weg- en toerfietsers die op zoek zijn naar comfort en prestaties. Met een afmeting van 146 x 290 mm en een gewicht van slechts 330 g is dit zadel perfect voor lange ritten en biedt het een uitstekende ondersteuning voor het perineale gebied.

De Superflow-technologie van dit zadel vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied. Dit zorgt voor een comfortabele en pijnvrije rit, zelfs tijdens lange ritten. De TI316 rails van dit zadel bieden 25% meer sterkte en duurzaamheid en 15% minder gewicht in vergelijking met traditionele zadels.

De Fibra-Tek hoes van dit zadel is gemaakt van technische microvezel zadelvoering die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht. De lichtgewicht gellaag zorgt voor uitstekend comfort en comfort met volledige absorptie van trillingen, waardoor lichtheid en prestaties worden gegarandeerd. De vlakke vorm van dit zadel is ideaal voor dynamische fietsers of mensen met een voorwaartse bekkenkanteling.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia Max Flite Gel TI 316 Superflow L3 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia Max Flite Gel TI 316 Superflow L3 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten