Selle Italia Max Flite Boost TI 316 Gel Superflow L3 Zadel - Zwart

€ 179,90 € 129,90

Bespaar 28% (-€ 50,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Selle Italia Max Flite Boost TI 316 Gel Superflow L3 Zadel - Zwart

  • Maat: L3
  • Afmetingen: 155 x 250 mm
  • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
  • Gewicht: 234 g
  • Gebruik: Weg
  • Superflow-technologie: vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied.
  • TI316 rails: 25% meer sterkte en duurzaamheid en 15% minder gewicht in vergelijking met traditionele zadels.
  • Fibra-Tek hoes: technische microvezel zadelvoering die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht.
  • Lichtgewicht gellaag: Uitstekend comfort en comfort met volledige absorptie van trillingen, waardoor lichtheid en prestaties worden gegarandeerd.
  • Vlakke vorm: ideaal voor dynamische fietsers of mensen met een voorwaartse bekkenkanteling.

Omschrijving

De Selle Italia Max Flite Boost TI 316 Gel Superflow L3 Zadel is een hoogwaardig zadel dat speciaal is ontworpen voor wegfietsen. Het zadel heeft een L3-maat en meet 155 x 250 mm. De zadelrails zijn standaard 7 x 7 mm en het zadel weegt slechts 234 g.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit zadel is de Superflow-technologie, die alle fysieke beperkingen vermindert die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied. Dit zorgt voor een comfortabele en pijnvrije rit, zelfs tijdens lange ritten.

De Selle Italia Max Flite Boost TI 316 Gel Superflow L3 Zadel heeft ook TI316 rails, die 25% meer sterkte en duurzaamheid bieden en 15% minder gewicht hebben dan traditionele zadels. De Fibra-Tek hoes is een technische microvezel zadelvoering die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht.

De lichtgewicht gellaag zorgt voor uitstekend comfort en absorbeert trillingen, waardoor lichtheid en prestaties worden gegarandeerd. Het zadel heeft ook een vlakke vorm, wat ideaal is voor dynamische fietsers of mensen met een voorwaartse bekkenkanteling.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia Max Flite Boost TI 316 Gel Superflow L3 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia Max Flite Boost TI 316 Gel Superflow L3 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten