Selle Italia Donna Flow L2 Zadel - Zwart

€ 54,90 € 37,90

Bespaar 31% (-€ 17,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Selle Italia Donna Flow L2 Zadel - Zwart

  • Maat: L2
  • Afmetingen: 168 x 270 mm
  • Rails: 7 x 7 mm (standaard)
  • Gewicht: 345 g
  • Gebruik: Weg
  • Geslacht: Vrouw
  • Gel Flow: anatomisch gesneden zadelschaal die maximaal comfort garandeert door flexibiliteit aan de voorkant van het zadel te bieden
  • Stalen rails: buisvormige structuur in chroom- en mangaanlegering. Licht en flexibel tegelijk.
  • Duro-Tek hoes: zadelvoering gemaakt van zeer resistent en duurzaam materiaal.
  • Lichtgewicht gellaag: uitstekend comfort en comfort met volledige absorptie van trillingen, waardoor lichtheid en prestaties worden gegarandeerd.

Omschrijving

De Selle Italia Diva Gel Superflow is het perfecte zadel voor fietsers die op zoek zijn naar superieur comfort en prestaties. Dit zadel is 152 mm breed en heeft een lichtgewicht gel en Superflow-uitsparing om de druk te verlichten en de prestaties te verbeteren. De Diva Gel TI 316 Superflow is de perfecte keuze voor rijders die het beste van twee werelden willen: comfort en prestaties.

Dit zadel heeft lichte gelvulling en een superflow-uitsparing om de druk te verlichten en je rijervaring te verbeteren. Of je nu een wedstrijdfietser bent of een occasionele fietser, de Selle Italia Diva Gel Superflow is het perfecte zadel voor jou.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia Donna Flow L2 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia Donna Flow L2 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten