Selle Italia Diva Gel TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart

€ 124,90 € 89,90

Bespaar 28% (-€ 35,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Selle Italia Diva Gel TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart

  • Maat: S3
  • Afmetingen: 135 x 270 mm
  • Zadelrails: 7 x 7 mm (standaard)
  • Gewicht: 275 g
  • Gebruik: Weg
  • Geslacht: Vrouw
  • Superflow-technologie: vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied.
  • TI316 rails: 25% meer sterkte en duurzaamheid en 15% minder gewicht in vergelijking met traditionele zadels.
  • Fibra-Tek hoes: technische microvezel zadelvoering die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht.
  • Lichtgewicht gellaag: Uitstekend comfort en comfort met volledige absorptie van trillingen, waardoor lichtheid en prestaties worden gegarandeerd.

Omschrijving

De Selle Italia Diva Gel TI 316 Superflow S3 Zadel is een geweldig fietszadel voor vrouwen die comfort en prestaties willen. De S3-maat met afmetingen van 135 x 270 mm is perfect voor veel modellen fietsen. De standaard zadelrails zijn 7x7 mm, wat zorgt voor een goede pasvorm op verschillende fietsframes. Het gewicht van dit zadel is slechts 275 g, zodat je nog steeds licht kunt rijden zonder concessies te doen aan stevigheid.

Dit zadel is ideaal voor weggebruik en combineert stijl en functionaliteit op een unieke manier. De Superflow-technologie vermindert alle fysieke beperkingen die worden veroorzaakt door langdurige druk in het perineale gebied, waardoor het comfort en prestaties biedt in elke rijpositie. De TI316 rails van dit zadel bieden 25% meer sterkte en duurzaamheid en 15% minder gewicht in vergelijking met traditionele zadels.

Dit zadel heeft ook een geweldige technische microvezel zadelvoering, de Fibra-Tek hoes, die geweldige duurzaamheid en langdurige prestaties biedt bij een zeer laag gewicht. De lichtgewicht gellaag garandeert uitstekend comfort en comfort met volledige absorptie van trillingen, waardoor lichtheid en prestaties worden gegarandeerd. Als je op zoek bent naar een zadel dat stijlvol, comfortabel en licht is, dan is de Selle Italia Diva Gel TI 316 Superflow S3 Zadel de perfecte keuze voor jou.

Over Selle Italia

Eind 19e eeuw werd Selle Italia opgericht met één doel voor ogen: de beste fietszadels ter wereld maken. Het bedrijf werd herboren als antwoord op de overweldigende populariteit van fietsen en hoe deze rond 1970 door auto's werden vervangen.

Het Selle Italia team ging altijd een stap verder als het ging om zadelontwerp. Ze gebruikten de nieuwste wetenschappelijke studies om hun zadels te perfectioneren en werkten nauw samen met biomechanische wetenschappers om iets te creëren dat perfect zou zijn voor elke ruiter. Het maakte niet uit wie je was of wat je fietscapaciteiten waren, er was een Selle Italia zadel dat je paste als een handschoen.

Nu is Selle Italia een van 's werelds grootste zadel fabrikanten. De modernste technologie en hoogwaardige afwerkingen maken ze tot de beste ter wereld.

Reviews Selle Italia Diva Gel TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Selle Italia Diva Gel TI 316 Superflow S3 Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten